Genveje

Guldborgsund Kommune
 

Borgmesterens velkomst

I Guldborgsund Kommune er vi glade for tilflyttere til kommunen. Vi ønsker at alle nye borgere føler sig velkomne og godt tilpas her. Derfor har vi flere aktiviteter i gang, som vi håber at tilflyttere vil sætte pris på.

Vi har en velkomstmappe til alle nye borgere. Den kan afhentes på Borgerservice. Velkomstmappen indeholder en velkomstbrochure ”Fremtiden er her”, en folder om Borgerservice og et Guldpas. Guldpasset giver mulighed for fribilletter til en række af kommunens attraktioner efter eget valg.

Vi har gennemført fortælleaftner i en række af kommunens købstæder og landsbyer. Vi har på den  måde tegnet portrætter af stederne og deres historie, nutid og fremtid, fortalt af beboerne selv. Vi håber det vil interessant for dig at lære mere om de enkelte steder og lokalsamfund, ved at læse beskrivelserne i referaterne og se de små film, der er lavet. Det skulle gerne give et godt indtryk af vores områder og den lokale befolkning.

Vi ved at det er vigtig at blive godt integreret, der hvor man bosætter sig. Naboernes velkomst er vigtig. Vi har allieret os med lokale bosætningsambassadører, som er borgere, der gerne vil give nye tilflyttere en hjælpende hånd både før, under og efter bosætning. Det er medmennesker, der gerne vil anvise dig veje ind i lokalsamfundet. Læs mere om dette under punktet ”Bosætningsambassadører”.

Vi er klar over at trivsel i en ny kommune også afhænger af boligtilbuddet, den kommunale service, forventninger og realiteter i forhold til tilbud af fritidsaktiviteter, kultur, indkøb mv. Ved at kigge rundt på vores hjemmeside håber vi, at du finder svar på dine spørgsmål.

Hvis du ønsker at modtage nyheder fra kommunen, som er særligt rettet mod tilflyttere – nye og kommende - kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet her.
Hvis du har generelle spørgsmål om at flytte til eller bo i Guldborgsund Kommune, som du ikke kan få svar på under de enkelte emner, er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor finder du velkomstbrochuren "Fremtiden er her", link til Borgerservice og Guldpasset samt nogle udvalgte genveje, der også kunne have din interesse.

Senest opdateret:  17. Juni 2014

Borger

KONTAKT
Center for

Borger & Branding
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00

Mail: kommunen@guldborgsund.dk