Gå til hovedindhold

Ejendomsoplysninger

Når du skal sælge ejendom i Guldborgsund Kommune, kan du bestille en ejendomsdatarapport. Den indeholder oplysninger om for eksempel zonestatus, varmeforsyningsforhold og planforhold.

Ejendomsoplysninger

Indhold

  Vi har registreret et stort antal oplysninger om ejendomme og matrikler i kommunen. Du kan læse mere om disse oplysninger på siderne om Bygnings- og Boligregistret (BBR) samt Ejendomsskat og ejendomsvurdering.

  Hvad skal du gøre?

  Bestil en ejendomsdatarapport hos boligejer.dk.

  Ejendomsdatarapporten indeholder mere end 40 ejendomsoplysninger fra offentlige myndigheder. Rapporten består af et resume, der giver dig et hurtigt overblik, men indeholder også mere detaljerede afsnit om ejendommen, bygninger, økonomi, planer, vand, jordforurening m.v.

  Rigtig mange oplysninger får du adgang til i løbet af nogle få minutter, så du hurtigt kan komme i gang med din sagsbehandling og et første beslutningsgrundlag for din kunde. Der vil fortsat være nogle oplysninger som kræver, at vi skal involveres, men selvbetjeningsløsningen videresender automatisk en forespørgsel til os. Systemet sørger for, at vi automatisk modtager besked om, at der er indkommet en forespørgsel, som vi har ti dage til at besvare.

  Har du spørgsmål til ejendomsdatarapporten?

  Har du spørgsmål til selve ejendomsrapporten, hvad den indeholder, hvilke bilag der følger med m.v., skal du kontakte supporten i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter på telefon: 41 71 78 70 eller mail: support@ejendomsdatarapport.dk

  Har du spørgsmål til data?
  Har du spørgsmål til data, der står nævnt i rapporten, skal du kontakte den ansvarlige myndighed.

  Læs mere om mulighederne på boligejer.dk (nyt vindue).

  Ret din BBR-meddelelse

  Hvis du ejer fast ejendom, skal du være opmærksom på, at oplysningerne på din BBR-meddelelse skal give udtryk for de faktiske forhold på din ejendom - også selvom de ikke nødvendigvis er lovlige

  Ejendomsskat

  Du betaler ejendomsskat (grundskyld) til den kommune, din ejendom ligger i