Skip to main content

Musik og rytmik i indskoling

Her finder du musiktilbud til indskoling.

Indhold

  Musikken rundt

  Med musikken rundt tager vi dit barn med rundt i musikinstrumenternes verden. Vi spiller og synger, vi undersøger musik og instrumenter, vi fordyber os og øver os og vi har det sjovt!

  Med udgangspunkt i dit barns og holdets nysgerrighede, kreativitet, motorik og temperament kommer vi godt i gang med musikken. Vi skaber et musikalsk fællesskab, og vores eget band/orkester.

  Undervisningen foregår i hold á 5 elever og varer 45 minutter.

  Undervisningen foregår på skolen og ligger så vidt muligt i umiddelbar forlængelse af skoledagen. Oprettelse af holdene på de forskellige skoler er afhængig af elevtilmeldinger. Begrænset antal pladser.

  OBS! Går eleven til instrumentalundervisning på musikskolen er musikværksted og musikken rundt gratis.

  Musikværksted

  Musikværksted er et tilbud for elever i 0. til 2. klasse.

  På musikværkstedet leger vi med musik, sang, rytme, remser og slagtøj – Vi synger og leger sang og bevægelseslege, vi lærer sange og spiller til dem. Vi øver os i hvordan man opfører sig i et orkester/band, og hvordan man øver sig sammen.

  Ud over slagtøjsinstrumenterne hilser vi også på nogle af musiklokalets andre instrumenter og bruger dem i enkelte numre.
  Undervisningen foregår i hold á 8-12 elever og varer 45 minutter.

  Undervisningen foregår på skolen og ligger så vidt muligt i umiddelbar forlængelse af skoledagen. Oprettelse af holdene på de forskellige skoler afhængig af elevtilmeldinger.

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 15 00

  Send Digital Post (kræver NemID)