Gå til hovedindhold
Oplevelser
Sundhed
Ung

Madfællesskab Lolland - Falster

Her kan du læse om eksisterende madfællesskaber i Guldborgsund Kommune.

02. aug. 2022
Ældre end 3 mdr.

Indhold

  Hvad er madfællesskab Lolland - Falster?

  Madfællesskab Lolland-Falster var et projektsamarbejde mellem Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og Madkulturen. Projektet har i projektperioden været støttet af Miljø- og Fødevareministeriet.

  I Madfællesskabet er mad og måltider samt fællesskaber og socialt samvær i fokus. Vi mødes på tværs af forskelligheder og skaber fællesskaber omkring måltidet ved planlagte fællesspisninger, hvor alle deltagere bidrager til måltidet på forskellige måder.

  Klik her for at gå til Madfællesskabets Facebookside (nyt vindue)

  Hvem kan deltage?

  Alle foreninger eller frivillige organisationer, som har deltaget i projektet og afholder lokale fællesspisninger, hvor døren er åben for alle. Så hvis du har lyst til at mødes med andre i dit lokalområde, så søg efter et spisefællesskab nær dig.

  Der optages ikke flere foreninger grundet projektets ophør, men der er stadig stor aktivitet i Madfællesskab Lolland-Falster og mange aktive fællesskaber i både Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune.

  Tid og sted

  Hvis du gerne vil deltage i et fællesspisnings-arrangement, så søg et nær dig, på Madfællesskabets Facebookside Klik her for at gå til Madfællesskabets Facebookside (nyt vindue)

  Hvis du vil vide mere om Madfællesskab Lolland Falster, eller hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte sundhedskonsulent Martin Løf Krøyer på telefon 54 73 21 69 eller mail via Digital Post - kræver MitID (nyt vindue). 

  Kontakt

  Center for Sundhed & Omsorg

  Folkesundhed

  Send Digital Post (kræver MitID)