Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Pasning i anden kommune

Du kan vælge at få passet dit barn i en anden kommune. Du skal henvende dig til den kommune, hvor du ønsker at få dit barn passet.

Prisforskel

Hvis du vælger et dyrere dagtilbud i en anden kommune, skal du selv betale forskellen mellem det tilskud, som Guldborgsund Kommune yder, og den faktiske pris for pladsen i den anden kommune.

Alderssvarende tilskud

Guldborgsund Kommune yder alderssvarende tilskud til plads i en anden kommune. Det vil sige, at i alderen 26 uger til 2 år og 9 måneder er det et gennemsnitligt tilskud for dagpleje og vuggestue. I alderen fra 2 år og 10 måneder til 1. april, det år, hvor barnet fylder 6, er det et tilskud til børnehave. Fra den 1. april, det år, hvor barnet fylder 6 år, yder Guldborgsund Kommune tilskud til SFO. Desuden ydes der tilskud til madordning.

Forældrebetaling

Guldborgsund Kommune opkræver forældrebetalingen for pladsen i den anden kommune. Vi opkræver forældrebetalingen over 12 måneder. Der er således ikke en opkrævningsfri måned, men prisen for pladsen er fordelt på 12 måneder.

Økonomisk fripladstilskud

Du kan søge om økonomisk fripladstilskud, når dit barn bliver passet i en anden kommune. Vi beregner tilskuddet ud fra, hvad en tilsvarende plads koster i Guldborgsund Kommune.



Senest opdateret:  03. Maj 2019

Kontakt

Center for Børn & Læring 
Dagtilbud

Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00

Kontakt os via Digital Post
Benyt Digital Post, hvis du sender personfølsomme oplysninger, f.eks. personnummer.

Hav din NemID klar og klik på: Digital Post til Dagtilbud

Send en mail
Hvis du ikke sender personfølsomme oplysninger, kan du sende en almindelig mail ved at klikke her