Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Brug af kortene

Brug af digitale kort

Kortene er vejledende, og du kan derfor ikke bruge dem som dokumentation. Er du usikker på kortenes betydning, er det en god idé at kontakte os.

Bemærk, at ikke alle kort er tegnet med samme nøjagtighed. Det betyder også, at ikke alle temaer passer med baggrundskortet, når der zoomes langt ind i kortet.

Guldborgsund Kommune er ikke ansvarlig for misbrug af oplysninger eller for fejl i de oplysninger, der stilles til rådighed.

Oplysningerne skal alene betragtes som vejledende, og må altid tages med et vist forbehold. 

I takt med at vi forsøger at forbedre kortet, og der løbende tilføjes nye relevante informationer, kan kortet skifte udseende og få yderligere funktionalitet.

Print dit eget kommunekort (pdf). For at kunne udskrive kort på printer eller som pdf-fil, skal din web-browser tillade pop-up vinduer.

 

Hvem har rettighederne til vores kort?

Ortofoto/DDO®land 1995-2012 (luftfoto)

Cowi har den fulde ophavsret til de ortofotos (DDO®land), der vises som baggrundskort.

Det er ikke tilladt at tage kopier eller udprinte ortofotos (DDO®land), med mindre dette udelukkende sker til dit eget private brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Det er således i strid med ophavsretsloven, hvis der uden særskilt aftale med Cowi udprintes eller kopieres ortofotos med henblik på erhvervsmæssig anvendelse.

Matrikelkort
Geodatastyrelsen har den fulde ophavsret til de matrikelkort, der vises som baggrundskort.

Det er ikke tilladt at tage kopier eller udprinte matrikelkort med mindre dette udelukkende sker til dit eget private brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Det er således i strid med ophavsretsloven, hvis der uden særskilt aftale med Geodatastyrelsen udprintes eller kopieres matrikelkort med henblik på erhvervsmæssig anvendelse.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

Senest opdateret:  20. Maj 2019

Digitale kort

Se vores kort

Se vores kort over kommunen - de indeholder masser af information.
Kontakt

Center for Teknik & Miljø 
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.