Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Ejendomsoplysninger

Når du skal sælge ejendom i Guldborgsund Kommune, kan du bestille en ejendomsdatarapport. Den indeholder oplysninger om for eksempel zonestatus, varmeforsyningsforhold og planforhold. 

Vi har registreret et stort antal oplysninger om ejendomme og matrikler i kommunen. Du kan læse mere om disse oplysninger på siderne om Bygnings- og Boligregistret (BBR) samt ejendomsskat og ejendomsvurdering.

Hvad skal du gøre?
Klik dig ind på www.ejendomsdatarapport.dk og bestil en ejendomsdatarapport.

Ejendomsdatarapporten indeholder mere end 40 ejendomsoplysninger fra offentlige myndigheder. Rapporten består af et resume, der giver dig et hurtigt overblik, men indeholder også mere detaljerede afsnit om ejendommen, bygninger, økonomi, planer, vand, jordforurening m.v.

Rigtig mange oplysninger får du adgang til i løbet af nogle få minutter, så du hurtigt kan komme i gang med din sagsbehandling og et første beslutningsgrundlag for din kunde. Der vil fortsat være nogle oplysninger som kræver, at vi skal involveres, men selvbetjeningsløsningen videresender automatisk en forespørgsel til os. Systemet sørger for, at vi automatisk modtager besked om, at der er indkommet en forespørgsel, som vi har ti dage til at besvare.

Har du spørgsmål til ejendomsdatarapporten?
Har du spørgsmål til selve ejendomsrapporten, hvad den indeholder, hvilke bilag der følger med m.v., skal du kontakte supporten i
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter på telefon: 41 71 78 70 eller email: support@ejendomsdatarapport.dk

Har du spørgsmål til data?
Har du spørgsmål til data, der står nævnt i rapporten, skal du kontakte den ansvarlige myndighed.

Læs mere om mulighederne og bestil ejendomsdatarapporten på boligejer.dk

 

 

Senest opdateret:  27. November 2018

Kontakt

Center for Teknik & Miljø 
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.