Genveje

Guldborgsund Kommune

Familie og alkohol

Fylder alkohol for meget i din familie? Så kan vi hjælpe dig.

Familie og Alkohol er et tilbud til dig, der lever i en familie, hvor alkohol er begyndt at fylde for meget. Det påvirker måske jeres hverdag og trivsel? Eller jeres indbyrdes relationer i familien? Det kan også være, at der i familien er et ønske om en sundere livsstil, og at du i den forbindelse har et ønske om at skrue ned for alkoholforbruget?

Et skræddersyet forløb til dig og din familie

Vi tilbyder samtaler og forløb, der kan hjælpe dig og din familie tilbage på en bedre kurs. Vi tager udgangspunkt i hele familien og arbejder med de dynamikker, der er på spil i netop jeres familie.

Konkret tilbyder vi:

  • Individuelle samtaler til dig der drikker for meget
  • Pårørendesamtaler
  • Parsamtaler
  • Børnesamtaler
  • Familiesamtaler

I perioder tilbyder vi også gruppeforløb for børn og familier.

Som supplement til vores samtaler tilbyder vi NADA-akupunktur. NADA er en øreakupunkturmetode, der fx kan lindre på stress, søvnproblemer, angst eller abstinenser.

Kontakt os

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kontakt os på telefon 25 18 96 20 og få mere information. Det er uforpligtende, vi har tavshedspligt, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Se vores telefontid i kontaktboksen til højre.

Har du ikke mulighed for at ringe i åbningstid, kan du altid lægge en besked. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilbuddet er gratis, og alle kan henvende sig. Uanset om det er dig, der har et ønske om at ændre dit alkoholforbrug eller en i din familie.

Hvem er vi?

Hos Familie & Alkohol møder du et team af professionelle rådgivere. Vi har alle mange års erfaring og vi ved, hvad der skal til for at hjælpe dig og din familie. Vi har indrettet nogle hyggelige lokaler, og gør meget ud af at skabe en nærværende og imødekommen atmosfære for alle i din familie.

Adresse: Poul Martin Møllersvej 1C, Nykøbing F

Familie & Alkohol er støttet af TrygFonden og er en indsats under Broen til Bedre Sundhed. Et partnerskab mellem Guldborgsund og Lolland kommuner, Region Sjælland, de praktiserende læger og det lokale erhvervsliv.

Senest opdateret:  27. Februar 2019

Kontakt

Familie og alkohol

Telefon: 25 18 96 20

Telefontider:
Mandag-torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-13