Genveje

Guldborgsund Kommune

Marie Grubbe Skolen

Marie Grubbe skolen er beliggende i Stubbekøbing. Her tilbydes særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) som døgnophold af 1-3 års varighed. For unge (16-25 år) udviklingshæmmede og unge med særlige behov i hele landet. Marie Grubbe Skolen er normeret til 24 elever.

Under Marie Grubbe skolen hører også STU–Guldborgsund, som er beliggende i Nyk. F. Her tilbydes STU som dagundervisning i 1-3 år for unge (16-25 år) udviklingshæmmede og unge med særlige behov bosat i Guldborgsund Kommune. STU-Guldborgsund er normeret til 34 elever.

Marie Grubbe skolen råder endvidere over Ungdomsboligerne Guldborgsund, som er beliggende i Nyk. F. Dette er et bosted for unge, der er under uddannelse, i støttet beskæftigelse eller lignende forløb. Der ydes individuel støtte efter SEL § 85 til 14 unge.  

Hvis du er interesseret i at tage den særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse på Marie Grubbe skolen eller gerne vil høre mere om mulighederne for at bo i ungdomsbolig med støtte, skal du kontakte leder af Marie Grubbe skolen Per Raith. Du finder kontaktoplysninger i boksen til højre.

Du kan læse meget mere om Marie Grubbe skolens aktiviteter på skolens hjemmeside www.mariegrubbeskolen.dk

 

 

 

Senest opdateret:  24. August 2017

kontakt
Center for
Socialområdet

Marie Grubbe Skolen
Alslevvej 25
4850 Stubbekøbing
Telefon 54 73 29 20    

Mail: mariegrubbe@guldborgsund.dk

Hjemmeside: www.mariegrubbeskolen.dk