Genveje

Guldborgsund Kommune

Et foreningsfællesskab der trækker

ET FORENINGS FÆLLESSKAB DER TRÆKKER

Louise Fuglsang Holmquist er bosat tæt på Guldborgsund og har ofte ønsket, at dyrke vandsport og gerne sammen med andre.
For et par måneder siden blev hun bekendt med, at NFR - Nykøbing F. Roklub startede hold op for Stand up paddle.
Stand up paddle også kaldet SUP er den mest hurtigt voksende aktivitet på vandet i øjeblikket.

SUP er en form for surfing, hvor man står på et board med en paddel, som bruges til, at navigere og komme frem med og i forhold til andre surf-discipliner, så er SUP forholdsvis let, at komme til at lære. Det eneste krav er, at man skal kunne svømme 300 meter.
Da Louise så roklubbens invitation til en informationsaften om Stand up paddle, besluttede hun sig for at møde op for at se hvad det var for noget.

Louise har nu gennemgået SUP-kursus og er nu frigivet til, frit at kunne bruge klubbens boards og det har hun bestemt ikke fortrudt: "Udover at det er super sjovt og udfordrerne at dyrke SUP, så var et godt fællesskab også vigtigt for mig, og i roklubben får jeg både masser af motion og er en del af et fantastisk fællesskab. Det er jo også med til at holde en i gang, da man ved de andre forventer at man møder op"

Holdet startede op i foråret 2019 og består nu af 15 paddlere som alle er under 40 år. En ny aktiv målgruppe for foreningen.
Hvis du eller din familie kunne tænke sig en prøvetime kan det aftales med instruktør Søren Mondrup på mail: soerenmondrup@gmail.com

Klubbens sup-instruktør underviser i de grundlæggende principper som balance, fokus på teknik, sikkerhed, vendinger, vejr og vind m.m. undervisningen tager ca. 7 – 8 timer. Klubben stiller gerne boards, svømmeveste og våddragter til rådighed.
Læs mere på www.nfr.dk

 

 

 

 

Senest opdateret:  28. Januar 2020

Kontakt

Projektkoordinator
Kennet Nordstrøm
Mail:  keno@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 26 18

Foreningsrådgiver
Trine Bring Frederiksen
Mail: tbf@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 03 75