Genveje

Guldborgsund Kommune

Når vægt, alder og form ikke er en hindring

NÅR VÆGT, ALDER OG FORM IKKE ER EN HINDRING

Jari Mathisen er en af de 100 nye mandfolk på MTB som vi har fået i Vores Guldborgsund. Jari cykler MTB hos Boldklubben Frem Sakskøbing som tilbage i maj startede et hold op.

Mandfolk på MTB er Mountainbike, hvor der er skruet ned for tempo og ambitionsniveau og i stedet skruet op for hygge, samvær og grill-pølser.

Konceptet er under Bevæg dig for livet - Cykling hvor Martin Wang Hjørngaard er udviklingskonsulent. Han forklarer, at konceptet henvender sig til mænd som føler, at den traditionelle cykelklub ikke er noget for dem.
"Der findes så mange familiefædre og andre mandfolk ude i Danmark, som på et tidspunkt fik en ide om, at det der MTB ville være en super god motionsform for dem. Men hvis man har en forestilling om, at ambitionsniveau og tempo er alt for højt nede i den lokale MTB-klub, så ender det med, at cyklen får lov at stå til pynt i garagen. Den historie møder vi desværre ofte," siger Martin Wang Hjørngaard.

For Jari fra Sakskøbing er konceptet også det helt rigtige "Det fællesskab der er gør, at jeg kommer ud og bevæger mig mindst en gang om ugen får pulsen op og sved på panden."
Jari er tæt på Mr. 100%, han har kun misset en enkelt tur.
Mandfolk på MTB findes hos Trailstars Falster, Nørre Alslev Gymnastikforening og B. Frem Sakskøbing. Der er siden opstarten af maj ca. startet 100 nye mandfolk op fordelt på de tre foreninger som er igang.

 

Senest opdateret:  28. Januar 2020

Kontakt

Projektkoordinator
Kennet Nordstrøm
Mail:  keno@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 26 18

Foreningsrådgiver
Trine Bring Frederiksen
Mail: tbf@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 03 75