Genveje

Guldborgsund Kommune

Sejl- og motorbådsklubben Grønsund

NÅR BØRNENE KAN KOMME MED TIL SUP, BLIVER DER TID TIL TRÆNING

SUP står for Stand Up Paddle, og det er præcis det, du gør: Du står på et bræt, mens du padler derud af. 

Gitte Rye Nielsen og Jimmy Madsen (billede) er SUP-instruktører i Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund, som med stor succes startede aktiviteten op for hele familien for lidt over et år siden.

Ifølge Jimmy er det ikke helt så overraskende, at aktiviteten er blevet et hit i Stubbekøbing "SUP er en aktivitet, hvor sport og fritid bliver en helhed og SUP-træningen kan opleves af alle, uagtet alder" 

For Gitte har aktiviteten også været en god måde at lære andre fra lokalsamfundet at kende, og en god måde at være i naturen på: ”Det er vigtigt at lære at kende vandet, være bevidst om vind, strøm og havtemperatur, så vi får størst glæde af mulighederne - Danmark har trods alt 7600 km kysttrækning, så der nok at tage af. SUP sporten giver frisk luft, socialt samvær, masser af motion, god opbygning af balancen, og er samtidig afstressende fra en evt. travl arbejdsdag.

Men bedst af alt så er SUP en familiesport, hvor alle i familien på hvert sit board, kan være sammen om en fælles aktivitet i sit eget tempo og bruge den tid, som man synes er passende”.

Kunne du have lyst til at prøve SUP?
Alle er velkomne i Sejl og Motorbådsklubben Grønsund i Stubbekøbing, hvor der trænes hver mandag og onsdag 18.00-20.00 indtil oktober.
Der er gode omklædnings- og træningsforhold og uddannede dygtige instruktører. 
SUP-board, sikkerhedsvest og våddragt er gratis til lån.

Kontaktperson: Leif Christensen

Mail: ibc@mail.tele.dk

Senest opdateret:  11. Marts 2020

Kontakt

Projektkoordinator
Kennet Nordstrøm
Mail:  keno@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 26 18

Foreningsrådgiver
Trine Bring Frederiksen
Mail: tbf@guldborgsund.dk
Mobil: 25 18 03 75