Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Hædringer og priser

Årets prisfest

Hvert år er Guldborgsund Kommune vært ved et større prisfestarrangement, hvor vi fejrer de personer, der har vundet medaljer i det foregående år, og de personer, der har gjort en særlig indsats i foreningerne og på kulturområdet. Desuden uddeles 4 fritidspriser og kulturpriser.

Program for prisfesten 2018  findes HER

Hædringer og priser

For at blive hædret skal man være medlem af en forening, der er hjemhørende i Guldborgsund Kommune.
Mesterskabet skal være opnået i idrætsgrenenes bedste række, og mesterskabet skal være opnået i et landsdækkende specialforbund.

Mesterskaber der berettiger til hædring er:

  • Danmarksmester/landsmesterskab Guldmedalje
  • Nordisk mester Guld-, sølv- og bronzemedalje
  • Europamester Guld-, sølv- og bronzemedalje 
  • Verdensmester Guld-, sølv- og bronzemedalje
  • Olympisk medalje Guld-, sølv- og bronzemedalje

Foreningerne indsender løbende information over alle medaljevinderne med vindernes navne og adresser til Team Fritid.

Uddeling af Fritidspriser

Årets Ildsjæl
Vi uddeler årets Ildsjæl for at anerkende det frivillige arbejde, der udføres i foreninger med aktiviteter for børn og unge. Prisen uddeles til en person, der i særlig grad har gjort sig bemærket ved at ofre megen tid og kræfter i foreningsarbejdet - eller på anden måde har udmærket sig.
Prisen kan ikke søges, men bliver udvalgt af Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget efter indstilling fra Folkeoplysningsudvalget på baggrund af indstillinger fra foreninger eller enkeltpersoner. Så hvis du kender en, som du synes fortjener prisen, skal du sende en begrundelse for, hvorfor vedkommende skal have prisen til Team Fritid.
Prisen udgør 5.000 kr. som bliver overgivet som check på prisuddelingsdagen.

Årets Idrætspræstation
Vi uddeler Årets Idrætspræstation. Prisen går til en person der har gennemført en ekstraordinær idrætspræstation inden for en hvilken som helst given idrætsaktivitet.
Prisen kan ikke søges, men bliver udvalgt af Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget efter indstilling fra Folkeoplysningsudvalgtet på baggrund af indstillinger fra foreninger eller enkeltpersoner. Så hvis du kender en, som du synes fortjener prisen, skal du sende en begrundelse for, hvorfor vedkommende skal have prisen til Team Fritid.
Prisen udgør 5.000 kr. som bliver overgivet som check på prisuddelingsdagen.

Årets Forening
Vi uddeler en pris til den forening, der i særlig grad har gjort en indsats for at få en aktivitet til at lykkes, eller har bidraget med noget ekstraordinært i årets løb.
Prisen kan ikke søges, men bliver udvalgt af Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget efter indstilling fra Folkeopludvalgtet på baggrund af indstillinger fra foreninger eller enkeltpersoner. Så hvis du kender en, som du synes fortjener prisen, skal du sende en begrundelse for, hvorfor vedkommende skal have prisen til Team Fritid.
Prisen udgør 5.000 kr. som bliver overgivet som check på prisuddelingsdagen.

Årets Fund
Vi uddeler en pris til en ung person som har gjort sig særlig bemærket ved at vise særlig fremgang indenfor sin aktivitet. En ung person som viser engagement og som vi helt sikkert tror på vil fortsætte sin udvikling og blive en markant personlighed. Prisen kan ikke søges, men bliver udvalgt af Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget efter indstilling fra Folkeopludvalgtet på baggrund af indstillinger fra foreninger eller enkeltpersoner. Så hvis du kender en, som du synes fortjener prisen, skal du sende en begrundelse for, hvorfor vedkommende skal have prisen til Team Fritid.
Prisen udgør 5.000 kr. som bliver overgivet som check på prisuddelingsdagen.

Se tidligere modtagelse af Fritidspriserne - KLIK HER

Billeder fra Prisfesten 2017 her: www.guldborgsund.dk/prisfest

Andre priser

På prisuddelingsdagen uddeler vi også Kulturprisen. Læs mere om Kulturprisen her.

Senest opdateret:  19. December 2018

Kontakt

Team Fritid
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 15 00

TELEFONTIDER

Mandag - onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 9-17 
Fredag kl. 9-12

EAN NR.:

579 800 715 0884

Send os en mail