Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Temamøder

Vi glæder os til at tage hul på en hel ny sæson med nye gratis og spændende temamøder i Guldborgsund Kommune, som Fritidsafdelingen og Folkeoplysningsudvalget står bag. Vi vil gennemføre tre spændende temamøder med fokus på at gøre det nemmere og sjovere at være aktiv i en forening.

Vores første møde handler om konflikthåndtering i foreningen og med underteksten; sådan forebygges og løses konflikter. Spørgsmålet er, hvad gør I ude i jeres forening når der opstår en konflikt? Hvis konflikter fylder for meget af det frivillige arbejde, bliver det til sidst en sur pligt frem for en meningsfyldt og givende beskæftigelse.
Derfor får du på dette temamøde mulighed for at få præsenteret de bedste redskaber til at forebygge og løse konflikter i din forening.

Det næste møde vil give jer konkrete redskaber til hvordan jeres forening gennem lokale netværk og målrettet opgavebeskrivelse får flere frivillige til foreningen gennem af danne lokale netværk. På temamødet vil I blive præsentere for, hvordan man gennem lokale netværk kan få flere frivillige med i foreningen. I vil få konkrete eksempler på, hvordan andre foreninger har opnået succes med at få frivillige gennem lokalt netværksarbejde og, hvad de har fået ud af det.

Det sidste møde sætter fokus at målrette jeres kommunikation på de sociale medier. På dette temamøde får I mulighed for at få den nyeste viden om kommunikation på sociale medier, og hvordan I kan bruge målrettet kommunikation til at tiltrække nye eller eksisterende målgrupper til foreningen. I vil komme hjem med viden og inspiration til at kommunikere mere målrettet på foreningens sociale medier.

Vi glæder os til, at se så mange af jer til årets temamøder.

Lene Madegaard
Formand for Folkeoplysningsudvalget

Generelt for temamøderne

Gennemgående indhold for alle temamøder:

Overskrift: Temamøder – For frivillige ildsjæle
Tidspunkt: Kl. 18.15-21.00
Sted: Rådhuset, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F
Forplejning: Sandwich, vand, frugt, te og kaffe
Pris: Gratis

Eksempel på program:

18.15: Ankomst, kaffe, te og frugt
18.30: Velkomst v. Lene Madegaard, Formand for Folkeoplysningsudvalget.
18.35: Oplæg
19.30: Pause med forplejning
19.45: Oplæg eller workshop
20.55: Opsamling & evaluering v. DGI Storstrømmen
21.00: Tak for i aften

Datoer for møder:

Uge 24:
Torsdag d. 14. juni 2018 ”Konflikthåndtering i foreningen – Sådan forebygges og løses konflikter”

Uge 39: 
Torsdag d. 27. september 2018 ”Netværk – vejen til flere frivillige”

Uge 45: 
Torsdag d. 8. november 2018 ” Vær målrettet i din kommunikation på de sociale medier”

På disse temamøder vil I som forening få størst udbytte, hvis flest muligt deltager fra foreningen, så I er flere, som kan tage gode ideer og inputs med hjem. Dette er dog ikke et krav for at kunne deltage.

Senest opdateret:  22. Maj 2018

Kontakt

Team Fritid
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 15 00

TELEFONTIDER

Mandag - onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 9-17 
Fredag kl. 9-12

EAN NR.:

579 800 715 0884

Send os en mail