Genveje

Guldborgsund Kommune

Marimba – Perkussion/Slagtøj

Hovedvægten i undervisningen er lagt på de mest almindelige slagtøjs-instrumenter, så som marimba (en stor xylofon af træ), pauker og lilletromme. Marimbaen er et melodiinstrument, som er nemt at gå til. Den kan bruges i stort set alle sammenhænge, lige fra pop til klassisk musik. Da marimbaen er et fantastisk godt sammenspilsinstrument, arbejdes der målrettet hen imod optagelse i et af musikskolens marimbaorkestre. I undervisningen inddrager vi både gehørspil og noder.

Man spiller på marimbaen med 2, 3 eller 4 køller. Noget af det vigtige – og sjove – ved slagtøj er at man kan mange forskellige ting. Og du kan med tiden vælge at specialisere dig i det du synes er sjovest.

Sammenspil

Når du spiller slagtj, er der store muligheder for at deltage i musikskolens forskellige sammenspilsgrupper og orkestre. Ganske vist er der normalt kun brug for én trommeslager og måske en perkussionist i et band, men hvis du spiller alle de andre slagtøjsinstrumenter, er der mulighed for plads i både marimbaorkestrene, symfoniorkestre og musikskolens øvrige bands.

Senest opdateret:  03. December 2019

Kontakt

Guldborgsund musikskole
Skolegade 3C
4800 Nykøbing F

Åbningstid
Mandag-torsdag kl 9.00-12.00
Fredag lukket

Kontoret kan kontaktes på telefon 54 73 15 50
eller skriv til musik@guldborgsund.dk

EAN-nummer: 5798007149789

Betaling og priser

Ferieplan

Hvor foregår undervisningen

Skolens administration

Undervisere