Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Virkethus

Virkethus - Det grønne forsamlingshus

Foto af Virket-huste fra bagsiden

Skovløberhuset Virkethus, er placeret i udkanten af Hannenovskoven midt på Falster. Adresse: Virketvej 39, 4863 Eskilstrup. Huset er indrettet med køkken og et opholdsrum godkendt til 50 personer.

Virkethus fungerer som kommunens grønne forsamlingshus – og er dermed et godt udgangspunkt for mange aktiviteter med speciel fokus på friluftsliv, sundhed, motion og naturoplevelser.

Hvem kan låne?
Hus og turudstyr kan lånes af foreninger/grupper, institutioner og skoler i Guldborgsund Kommune. Lånet er uden beregning. Husk at hus og udstyr skal bookes hver for sig.

Hvad skal du huske?
Du skal som udgangspunkt selv medbringe alle forbrugsmaterialer til dit arrangement: Sæbe, opvasketaps, viskestykker, håndklæder, gulvklud, lighter, salt, sukker, kaffe, te osv.  
I huset findes normalt rengøringsmiddel til gulvvask, støvsuger, brænde og optændingsblokke til brændeovnen. Desuden stole, borde og service til ca. 40 personer.
Der må ikke overnattes i Virkethus eller på grunden omkring huset og der må ikke afholdes fester eller andre aktiviteter af privat karakter.
Du skal rydde op og rengøre huset efter brug.


Vil du låne udstyr?

Hvis du vil låne udstyr skal det bookes særskilt. Udstyret er placeret ved huset og er inddelt i følgende kategorier.
Div. måle og lege
Håndbøger (kan ikke reserveres)
Indsamling skov
Indsamling vand
Jordundersøgelse
Lupper
Mad/bål
Snitte/save
Tur

Regler for Udstyrsbanken 

Hvordan låner man?
Forespørgsel om lån sker via vores bookingsside. Har du spørgsmål om bookning af Virkethus eller udstyret i Udstyrsbanken, bedes du henvende dig via mail til booking1@guldborgsund.dk eller telefon 54 73 15 00.

Nøgle afhentes efter nærmere aftale på Rådhuset, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Nøglen skal afleveres samme sted efter brug.

Familiesundhedsplads
I tilknytning til Virkethus er der indrettet en familiesundhedsplads – en offentlig plads med motionsredskaber, instruktioner om brug, borde/bænke og bålpladser. Familiesundhedspladsen er indrettet, så der er aktiviteter for alle aldre og alle aktivitetsniveauer. Lige fra den utrænede til elitemotionisten.

 

 Foto af lejeredaksb lavet i bjælker og reb
 Foto af bålplads


Se videoen om Virkethus og projektet "Gå i gang".

Offentlig adgang
Der er almindelig offentlig adgang til området omkring huset - grunden, p-pladsen, toilettet, madpakkerummet og sundhedspladsen på modsatte side af vejen. Vis hensyn overfor andre brugere og hjælp til med at holde området pænt og rent.

Hannenovskoven er ejet af Naturstyrelsen, hvilket betyder ekstra gode muligheder for offentlig brug, aktiviteter, færdsel udenfor stier m.m. 

Ønsker du at booke teltpladsen bag familiesundhedspladsen eller skoven til aktiviteter som for eksempel orienteringsløb, motionsture, rideture eller hundetræning eller kan det gøres via Booking Naturstyrelsen.

Senest opdateret:  19. December 2018

Kontakt

Forespørgsel om lån sker via vores bookingsside.

Spørgsmål til booking af Virkethus eller udstyret i Udstyrsbanken, rettes til booking1@guldborgsund.dk eller telefon 54 73 15 00.

Spørgsmål om brug af familiesundhedspladsen, rettes til sundhedskonsulent Martin Løf Krøyer mlc@guldborgsund.dk  eller telefon 54 73 22 08.

Klik her for at se vores åbningstider og telefontider.. 

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik & Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.