Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Vegvisir Race 2019

Oplev den store kapsejlads i Guldborgsund

135 både er (foreløbigt) tilmeldt Vegvisir Race 2019, der finder sted den 15. – 17. august med start i Nykøbing Falster ved Sejlforeningen Vikingen på Slotsbryggen.
Vegvisir Race 2019 byder på tre baner for single- og doublehand-sejlads. Fælles for alle baner er de store udfordringer, særegne naturoplevelser og høje krav til deltagerne. Der er tale om den mest komplicerede navigation, dansk kapsejlads byder på, og sikkerhedshensyn er derfor højere end ved andre sejladser.

Læs mere om banerne her: https://www.vegvisirrace.com/courses-2019

Aktiviteter på land

Udover kapsejladsen er der masser af aktiviteter i Guldborg og på havneområdet ved Slotsbryggen og Sophieholmen i Nykøbing. Du kan blandt andet opleve stande med fokus på bæredygtighed, økologi og hav- og kystmiljø ved Østersøen. I år kan man desuden opleve flere af bådene komme forbi havnen i Stubbekøbing.

Klik på billedet for at se programmet for Vegvisir Race 2019

Udkigspunkter

Følg sejlerne på tæt hold op gennem Guldborgsund. På kortet kan du finde de gode udkigsposter langs Guldborgsund, inden sejlerne fortsætter ud i Smålandsfarvandet og Østersøen. Du kan også følge det hele i de telte, der bliver sat op ved Slotsbryggen og i Guldborg.

Klik på billedet for at se stort kort

Dansk-tysk ungdomssejlads

Under Vegvisir Race 2018 afprøvede arrangørerne en mindre sejlsports-aktivitet; en matchrace for unge sejlere fra Danmark og Tyskland. Det var en succes, som de lokale sejlklubber har valgt at arbejde videre med. I år kan man således opleve unge danske og tyske sejlere konkurrere i ”Vegvisir Youth Race” i Nykøbing F lørdag den 17. august.

Klik på billedet for at se programmet for Vegvisir Youth Race 2019

Vegvisir Race finansieres af midler fra Den Europæiske fond for Regionaludvikling.

Senest opdateret:  03. Juli 2019

KONTAKT
Center for

Borger & Branding
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 15 00

Send en mail