Genveje

Guldborgsund Kommune

Er din olietank for gammel?

Olietanke holder kun et begrænset antal år. Der kan være forskel fra type til type, og alt efter om de er gravet ned, står frit ude eller står indendørs. Se mere under Nyttige links

Hvis du er i tvivl om din olietanks alder, type og/eller tilstand, kan du kontakte en oliefyrstekniker, der kan foretage et miljøtjek af tanken.

Har du en gammel olietank på din grund, eller er den blevet fjernet?
Som ejer af en ejendom har du altid pligt til at sørge for, at oplysningerne i BBR-registret er korrekte. Det gælder også oplysninger om olietanke.

Vi kan se i BBR, at der ligger mange gamle oplysninger om olietanke, og mange af disse er måske forældede, fordi tankene måske er fjernet. Vi har derfor brug for ejernes hjælp til, at få styr på olietankene.

Så har du kendskab til, at der har været gamle tanke på din ejendom, eller de stadig er der, så tjek dine oplysninger på www.ois.dk > BBR-oplysninger > BBR-meddelelse, og fortæl os, hvis der er noget, der ikke passer.

Brug skemaet ”Meddelelse om historisk olietank”, som du finder her. Medsend gerne dokumentation for ændrede forhold.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Se vores kontaktoplysninger i menuen til højre.

Senest opdateret:  09. Marts 2020

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00

Lena Berring
Telefon 54 73 19 75

Lynge Christiansen
Telefon 54 73 20 03

Dorte Ploug
Telefon 54 73 19 76

Mail olietanke@guldborgsund.dk

Klik her for at se vores åbningstider og telefontider

Send ikke følsomme personoplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik & Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.