Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Er din olietank for gammel?

Olietanke holder kun et begrænset antal år. Der kan være forskel fra type til type, og alt efter om de er gravet ned, står frit ude eller står indendørs. Nederst på siden under Nyttige links, kan du hente et skema, der viser hvornår olietanke skal udskiftes.

Hvis du er tvivl om din olietanks alder, type og/eller tilstand, kan du kontakte en oliefyrstekniker, der kan foretage et miljøtjek af tanken.

Har du en gammel olietank på din grund, eller er den blevet fjernet?
Som ejer af en ejendom har du altid pligt til at sørge for, at oplysningerne i BBR-registret er korrekte. Det gælder også oplysninger om olietanke.

Vi kan se i BBR, at der ligger mange gamle oplysninger om olietanke, og mange af disse er måske forældede, fordi tankene er fjernet. Vi har derfor brug for ejernes hjælp til, at få styr på olietankene.

Så har du kendskab til, at der har været gamle tanke på din ejendom, eller de stadig er der, så tjek dine oplysninger på www.ois.dk > BBR-oplysninger > BBR-meddelelse, og fortæl os, hvis der er noget, der ikke passer.

Brug skemaet ”Meddelelse om historisk olietank”, som du finder nederst på denne side.

Medsend gerne dokumentation for ændrede forhold.

Indsamling af oplysningerne er en del af en landsdækkende kampagne. I den forbindelse har vi gennemgået vores papirarkiver og noteret alle relevante oplysninger om olietanke i det digitale BBR-register. Desværre er der noget, der tyder på, at der er uoverensstemmelse mellem de oplysninger vi har i BBR-registeret og de faktiske forhold på mange ejendomme. Det er vigtigt for alle parter, at informationerne i BBR er så rigtige som muligt, da de blandt andet har betydning, når en ejendom bliver handlet.


Kontaktpersoner

  • Lena Berring - telefon 54 73 19 75
  • Lynge Christiansen – telefon 54 73 20 03
  • Dorte Ploug - telefon 54 73 19 76
  • eller send en mail til olietanke@guldborgsund.dk

Nyttige links:

 
Senest opdateret:  21. August 2018

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00

Mail olietanke@guldborgsund.dk

Klik her for at se vores åbningstider og telefontider

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik & Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.