Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Brugerrådet - På og omkring farvandet Guldborgsund

Byrådet har i Kommuneplan 2013-2025 anført, at man ønsker at sætte fokus på farvandet Guldborgsund og det omkringliggende naturområde.

Guldborgsund


På denne baggrund tog Center for Miljø & Plan i maj 2014 initiativ til at nedsætte et Brugerråd, der skal fungere som et samarbejdsforum for lodsejere, foreninger, organisationer, private virksomheder og offentlige myndigheder med interesse i natur, turisme, erhverv, friluftsliv, kulturhistorie på og omkring farvandet Guldborgsund.

Formålet med Brugerrådet er at skabe øget opmærksomhed om farvandet Guldborgsund med omkringliggende områder, som det natur- og kulturområde, der binder kommunen sammen. Og samtidig gennem et samarbejde at skabe nye muligheder, fx inden for natur, turisme, erhverv og friluftsliv mv. under hensyntagen til særskilte interesser bl.a. naturbeskyttelse, kulturhistorie og lodsejere.

Link til Kommissorium for Brugerrådet

Link til Medlemmer i Brugerrådet

Referater
Find referater fra Brugerrådets møder her

Vil du vide mere?
Kontakt os, hvis du vil vide mere om Brugerrådet. Se kontaktoplysninger til højre på denne side.

 

 

Senest opdateret:  31. Oktober 2018

Kontakt

Center for Teknik & Miljø 
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.