Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Unge mødre

Læs her om tilbud til mødre under 21 år.

En familiekonsulent og en sundhedsplejersker giver et særligt tilbud til unge gravide og unge mødre op til 21 års alderen, som bor i Guldborgsund kommune.

Såfremt den unge mor ønsker det, tilknyttes hun ”Unge mødre” og får derfor en af de sundhedsplejersker, som er tilknyttet tilbuddet.

Sundhedsplejersken og familiekonsulenten aflægger hjemmebesøg hos den gravide unge og senere regelmæssige hjemmebesøg når barnet er født.

Sundhedsplejersken varetager alle sundhedsplejerskeopgaver hos de unge mødre, der deltager i gruppen.

Desuden mødes sundhedsplejersken og familiekonsulenten med de unge mødre og deres børn i Familiehuset i Nykøbing F. i nogle timer hver uge, hvor der er mulighed for at være sammen med andre unge mødre, modtage rådgivning og vejledning og desuden danne netværk med andre unge mødre.

Gruppen mødes normalt i Familiehuset i Nykøbing, men der kan efter behov oprettes grupper andre steder i kommunen.

Efter behov kan der trækkes på andre fagpersoner. Eksempelvis ergoterapeut, familierådgivere fra Familieafdelingen eller konsulenter fra Arbejdsmarkedscenteret.

Alle fagpersoner der kommer i kontakt med unge gravide op til 21 års alderen kan henvise til tilbuddet. Den unge mor kan også selv henvende sig.

For mere information eller ønske om at deltage i gruppen:

 

Sundhedsplejerske 
Trine Knudsen
Telefon 25 18 00 55
ma. ons. fre. kl. 8-9
Mail: tk@guldborgsund.dk  
Familiekonsulent 
Kamilla Høgh Rasmussen
Telefon 25 18 02 66
tirs. tors. fre. kl.8-9
Mail: khr@guldborgsund.dk

 

Senest opdateret:  16. August 2017

Kontakt
Center for Familie & Forebyggelse

Sundhedsplejen
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 13 60

Mail: sundhedsplejen@guldborgsund.dk

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Sundhedsplejen, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.

Sundhedsplejersketelefonen

Har du brug for at tale med en sundhedsplejerske weekend og helligedage, hvor din egen sundhedsplejerske holder fri, er du velkommen til at ringe til os.

Telefon 70 22 76 23 fredag, lørdag og søndag samt helligdage fra kl. 17-20