Genveje

Guldborgsund Kommune

Coronavirus

Du skal være opmærksom på, at nogle af vores services og tilbud er lukket eller ændret i den kommende tid i et forsøg på at mindske smittespredningen af coronavirus

Herunder kan du få et overblik over, hvordan de forskellige områder fungerer for tiden, og hvordan du kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for det. Vi er her nemlig stadigvæk, og alle vores vitale funktioner – som eksempelvis plejecentre, hjemmepleje, madservice, døgninstitutioner og botilbud – er fortsat i drift.

Vi er meget opmærksomme på, at situationen er helt særlig og ikke noget, vi har prøvet før. Det rejser selvfølgelig en masse spørgsmål og forvirring, som vi arbejder på højtryk for at besvare.

Vi opdaterer derfor både her på hjemmesiden og på vores Facebook-side, så snart der opstår ændringer, så hold gerne løbende øje – også med de kanaler du plejer at benytte, når du er i kontakt med os.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med en medarbejder eller en afdeling, kan du ringe via kommunens hovednummer: 54 73 10 00 eller sende en mail til kommunen@guldborgsund.dk.

Kommunens presseberedskab kontaktes via leder Johanne Cecilie Andersen på 25 18 08 81.

Senest opdateret:  26. Marts 2020