Genveje

Guldborgsund Kommune

Kultur- og fritidsområdet

09. juni 2020

Genåbningsplan for Kulturfabrikken og Kulturforsyningen

Alle foreningerne på Kulturforsyningen kan genoptage deres aktiviteter fra onsdag d. 10. juni og fra torsdag d. 11. juni på Kulturfabrikken. Da nøglebriksystemet skal opdateres til et nyt system, kan de foreninger, som har ærinder inden systemet er oppe at køre igen, kontakte leder for Culthus – Mette Lima på metl@guldborgsund.dk Der vil så være en medarbejder til stede til at låse op. 
Der bliver sat plakater op i alle lokaler, som fortæller hvor mange personer man må være i det pågældende rum, afhængigt af hvilken type aktivitet der udøves.
Der bliver ligeledes sat opslag op, som tydeligt beskriver, hvad brugerne af husene skal udføre af rengøring, inden de forlader et lånt lokale. I hvert lokale stilles der spand, sæbe, sprit og håndsprit, således at det er nemt for foreningerne at gøre rent efter sig.
Ved lån af køkken på Kulturforsyningen får man ved lån af nøgle til køkkenet instruktion i hvordan hygiejnekravene skal udføres. 

Foreningerne har ansvaret for at låse efter sig udenfor almindelig åbningstid, når de forlader bygningerne.

Det er foreningernes ansvar at sikre at deres medlemmer overholder alle de retningslinjer som er udstukket af Kulturministeriet.

Kulturfabrikken åbner igen for adgang til Skatehallen. Dette sker fra torsdag d. 11. juni. For at tilgodese, at flere skoler kører med formiddags- og eftermiddagsundervisning, ændrer vi åbningstiderne til kl. 11.00-18.00 (normal åbningstid er kl. 14.00-20.00).
Der vil i starten være adgang for max 20 personer i skatehallen og cafeen, og dette antal vil forøges i takt med at brugerne får indarbejdet en rutine i forhold til at overholde afstands og hygiejneforskrifter. Dog er man velkommen til at hænge ud udendørs til det bliver ens tur til at komme ind i skatehallen. Der dedikeres en medarbejder i hele åbningstiden til at hjælpe brugerne med at overholde alle retningslinjer og vi udskyder salg fra cafeen, indtil alle de nye rutiner er på plads. Salg af dagsbilletter og 10-turskort foregår udelukkende via MobilePay.


8. juni 2020

Fritidsafdelingen har udsendt nyhedsbrev indeholdende:

• Retningslinjer for genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv samt idræts- og fritidsfaciliteter (fase 2 og 3)
• Forsamlingsforbuddet hæves mandag den 8. juni til 50 personer

Klik her for at læse nyhedsbrevet.


20. maj 2020

Fra mandag den 25. maj åbner Musikskolen for så megen undervisning som muligt ud fra de sundhedsmæssige gældende regler og rammer. Det betyder, at der i første omgang åbnes for soloundervisningen.


Alle kommunens kulturinstitutioner, haller og svømmehaller genåbner når den ansvarlige leder kan sikre, at det sker på en måde hvor smittespredning begrænses mest muligt, og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger kan overholdes.

Senest opdateret:  10. Juni 2020

Læs mere på
www.coronasmitte.dk 

Latest update on the Corona virus/Covid-19
Choose your language at
coronadenmark.dk