Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Rygestop

Rygestop? Vi gør det sammen!

Har du brug for hjælp til at vinde kampen over tobakken og bor du i Guldborgsund Kommune, så tilmeld dig vores gruppebaserede rygestopforløb – her møder du ingen løftede pegefingre!

Vi starter løbende nye hold op, som foregår over seks mødegange, hvor vi b.la. snakker om vaner, motivation, rygestopmedicin, abstinenser, vægtøgning og fastholdelse.

Tilskud til rygestopmedicin

I Guldborgsund Kommune kan vi tilbyde et tilskud på 1200kr til nikotinerstatningsprodukter ved aktivt fremmøde.

Hvor foregår kurserne?

Kurserne foregår forskellige steder i Nykøbing Falster. Det fremgår af det tilsendte informationsbrev hvor dit kursus kommer til at foregå.

Hvornår foregår kurserne?

I 2019 starter vi rygestophold op i januar og har derudover holdstart i marts, maj, august og oktober. Tilmeld dig ved at sende en mail eller ring til Louise Hentzel. Se kontaktinfo til højre-> 

Holdet til marts er fyldt op, men ring/skriv og meld dig på venteliste, så kontakter vi dig, så snart vi starter et nyt hold op.

Individuel telefonrådgivning

Guldborgsund kommune har et tilbud til dig, der gerne selv vil klare dit rygestop.

Vi har indgået en aftale med STOPlinien, som er et gratis landsdækkende telefonrådgivningstilbud om støtte til rygestop.  Så hvis du har brug for at tale med en professionel rygestoprådgiver om, hvordan du bliver røgfri, så ring til STOPlinien. Du kan få op til 8 samtaler på hverdage:

Man-tors kl.10.00-20.00  fredag kl.10.00-16.00

Kontakt STOPlinien på telefon 80 31 31 31 eller send en sms med teksten 'rygestop' til 1231 og bliv ringet op af en rygestoprådgiver.

Digitale rygestopforløb

E-kvit

Prøv det nye onlinebaserede redskab til rygestop. Programmet findes både til PC og som gratis app til din mobil, så du kan have den ekstra støtte med dig overalt.

 

Android app on Google Play  Available on the App Store 

 

Senest opdateret:  12. Februar 2019