Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Rundvisning i Bøtøskoven

Lørdag den 6. maj 2017 er der guidet rundvisning i Bøtøskoven

Kom og hør om det nye naturgenopretningsprojekt. Få fortællingen om skovens enestående dyre- og planteliv, plejehugst, hegningerne, vildheste og køer, samt hvad der skal ske fremadrettet.

Der vil være guidet rundtur kl. 10.00 og kl.12.00 fra Kviehuspladsen (700m syd for store p-plads syd for sommerhusområdet Marielyst). Rundturen er af cirka 1,5 times varighed.Den Danske Naturfond erhvervede det 153 hektar store skovområde beliggende syd for sommerhusområde Marielyst i marts 2017.

Der er efterfølgende igangsat et stort naturgenopretningsprojekt, hvor formålet er at omlægge den intensive produktionsskov til naturskov.

Det er Skov- og Naturkonsulent Thyge Andersen, Kraghave som står for anlægsarbejdet i forbindelse med omlægningen. Guldborgsund Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Den Danske Naturfond og er ansvarlig for drift og tilsyn af skovområdet.Du kan læse mere om projektet på www.ddnf.dk og på www.guldborgsund.dk

Yderligere spørgsmål kan rettes til projektleder Anita Pedersen på telefon 54 73 19 80 eller mail aped@guldborgsund.dk

 


 

Senest opdateret:  18. Januar 2018

Bøtøskoven
Projekt Bøtø Plantage
Få mere at vide om Bøtøskoven
Kontakt

Center for Teknik & Miljø 
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.