Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Stubbekøbing Områdefornyelse

Hvad har vi gang i?

Stubbekøbing har betydelige potentialer inden for bosætning, turisme og erhverv. Derfor får Stubbekøbing i de kommende år et stort løft med en områdefornyelse af byen. Områdefornyelsen handler om at igangsætte en udvikling af Stubbekøbing for at gøre den attraktiv for bosætning og turisme og styrke grundlaget for at private investerer i boliger eller virksomheder. 

Hvordan gør vi det?

Områdefornyelsen tager afsæt i borgernes ønsker og behov, som er blevet formuleret på en række borgermøder og arbejdsgruppemøder. Arbejdet med områdefornyelsen foregår i 4 arbejdsgrupper, der består af borgere og erhvervsfolk fra byen i samarbejde med kommunen.

Hvis du klikker på den enkelte gruppe, kan du læse mere om, hvilke projekter de har sat i søen, og hvem der er med.

  1. Havnepladsgruppen
  2. Fritidshavnegruppen
  3. Identitet & Fællesskab
  4. Fritidsområdegruppen

Inddragelse af borgerne er helt centralt for, at områdefornyelsen skal lykkes. Uden engagement fra borgerne kan områdefornyelsen ikke gennemføres. I de 4 arbejdsgrupper har borgerne i samarbejde med kommunen ansvaret for at arbejde med de idéer, der er kommet ind, udvælge hvilke, der skal arbejdes videre med og gennemføre dem.

Hvornår sker der noget?

Områdefornyelsen blev kickstartet tilbage i 2015. Siden har arbejdsgrupperne arbejdet på at realisere de projekter, de drømmer om. Sidste hånd på projekterne skal efter planen være lagt i udgangen af 2019.

I videoen kan du se projektleder for områdefornyelsen Casper Henriksen fortælle om, hvilke planer, der er for byen.
OBS. Siden optagelserne er der allerede kommet bedre kig til vandet i Anlægget, og der er malet en stor silhuet af byen på betonmuren ved havnen.

Senest opdateret:  01. Juni 2017

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Casper Henriksen
Projektleder
Telefon 54 73 18 96
Mail cahe@guldborgsund.dk

Sheila Larsen
Projektkoordinator
Telefon 54 73 21 05
Mail shlar@guldborgsund.dk

Klik her for at se vores åbningstider og telefontider.

Send ikke personfølsomme oplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.