Genveje

Guldborgsund Kommune

Landbrugstilsyn

Vi fører regelmæssigt tilsyn med de cirka 250 ejendomme med erhvervsmæssigt dyrehold, der findes i Guldborgsund Kommune.
Kommunen skal fører regelmæssige tilsyn med husdyrbrugene. Hvor ofte afhænger af husdyrbrugenes størrelse og en beregnet miljørisikoscore. 

Erhvervsmæssige dyrehold er opdelt i tre tilsynskategorier – Kategori 1A, kategori 1B og kategori 2. 

  • Kategori 1A og 1B er større dyrehold.
  • Kategori 2 er mindre dyrehold.

 Tilsynsfrekvensen for de forskellige kategorier er: 

Kategori 1A og 1B skal have et basistilsyn hver 3. år. Kategori 2 skal have et basistilsyn hver 6. år. Derudover skal der hvert år føres yderligere prioriterede tilsyn efter en risikoscore foretaget af Kommunen jf. miljøtilsynsbekendtgørelsen.
Få mere at vide om landbrugstilsyn på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Efter hvert tilsyn udarbejdes der en tilsynsrapport. Tilsynsrapporten skal offentliggøres på Digital Miljøadministration (DMA).

Få mere information om offentliggørelse af tilsynsoplysninger og den 4-årige miljøtilsynsplan på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Spørgsmål kan rettes til landbrugsgruppen i Center for Teknik & Miljø på tlf. 5473 1000, eller e-mail: teknik@guldborgsund.dk.

eller

Center for Teknik & Miljø
Landbrugsgruppen
Parkvej 37
4800 Nykøbing F.

 

Senest opdateret:  31. Januar 2018

Kontakt

Center for Teknik & Miljø 
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Telefon 54 73 10 00
Mail teknik@guldborgsund.dk

Send ikke følsomme personoplysninger, personnumre med mere, medmindre du benytter Digital Post til Teknik og Miljø, som er en digital og sikker postkasse. Husk at have din NemID klar.