Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Midlertidig ændring af strækningen: Slotsgade-Langgade-Frisergade

Strækningen vil i perioden fra den 12. juli til den 2. august ændre status til gågade/sivegade. Kørsel tilladt med max hastighed på 15 km/t.

I forbindelse med den igangværende områdefornyelse i Nykøbing F Midtby vil vi forsøgsmæssigt ændre vejstatus på strækningen Slotsgade – Langgade – Frisergade.

Klik på kortet for at se det i stor størrelse.

 

Lukningen/ændringen skal ses i forlængelse af et ønske om at ændre gågademønstret i bymidten, således at der vil blive en naturlig gang rundt i hele byen fra Østregågade – Slotsgade - Langgade – St. Kirkestræde – Jernbanegade.

Det er vores håb, at ændringen vil være med til at skabe mere liv i midtbyen. Vi vil opfordre de erhvervsdrivende til at være med til at bakke op om forsøget, specielt i forholdt til at forsøge at begrænse varekørsel i tidsrummet.
Vi håber det vil give mulighed for en masse aktiviteter i gade, både i forhold til varer og boder i gaden, udeservering, samt underholdning.

Ændringen skal ses som en forsøgsordning og vil, såfremt det bliver en succes, skulle indgå i en kommende arkitekt konkurrence for udvikling af bymidten.

Forsøget vil løbende blive evalueret, så der er vigtig for os, at få jeres tilbagemeldinger.

Du er velkommen til at kontakte Park & Vej, Projektleder Charlotte Bonde Wiberg på cbw@guldborgsund.dk eller på tlf. 2518 0853.

Senest opdateret:  10. Juli 2017