Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Hvor er Guldborgsund kommunes mest levende mødested?

Vi er på jagt efter Guldborgsunds mest levende mødested. Er det den nye akti-vitetsbane ”Evigheden” i Nykøbing Falster? Marinaen i Stubbekøbing? Eller Brugsen i Orenæs?? Eller et helt andet sted, som du kender og vil indstille til Sjællands mest levende mødested.

Dét skal du vise os og hele Danmark. Dansk Arkitektur Center (DAC) er netop i gang med at kåre de fem mødesteder i Danmark, der sprudler mest af liv, bevægelse, kontraster og mennesker. Og vi skal selvfølgelig vinde titlen som Sjællands mest levende mødested.

 Vi opfordrer alle til at deltage i konkurrencen og dele sit bud på det levende, finurlige mødested, som gør vores by helt særlig. Vi kan ikke gøre det alene, og derfor har vi brug for din hjælp! Hvor synes du, Guldborgsunds mest levende mødested er?

Nominér dit yndlingssted

Skynd dig at nominere dit favoritsted. Du nominerer ved at dele et billede af dit mødested eller skrive en kommentar på DACs Facebookside. Du kan også dele dit billede på Instagram under hashtagget #DKslevendemødesteder. Når du nominerer dit sted, deltager du samtidig i konkurrencen om en betalt tur for to til København samt en tur i Dansk Arkitektur Center.

Sæt ansigt på et levende mødested

Vi vil sætte spot på alle de levende mødesteder, som vores by rummer. Levende mødesteder opstår der, hvor livet leves, og mennesker mødes. I Guldborgsund har vi vores egne fortællinger, mennesker og mødesteder – og det skal vi vise Danmark. Derfor zoomer vi ind på de steder, der viser livet, som det leves i vores område – så vi kan vinde titlen som Sjællands mest levende mødested.

Sådan bliver Danmarks mest levende mødesteder kåret

Nominering fra nu til d. 4. december: Alle kan nominere deres bud på Danmarks mest levende mødested på Dansk Arkitektur Centers Facebookside (dac1.dk/Sjælland) og på Instagram ved at bruge hashtagget #DKslevendemødesteder. Når du har nomineret dit sted, deltager du i konkurrencen om en tur for to til København og et besøg på DAC.                                                                                                   

Afstemning 4. december til 14. december: Når mødestederne er nomineret, går vi på jagt efter vindere. Den nationale afstemning skydes i gang 4. december, hvor du kan stemme på dit yndlingsmødested på DACs Facebookside (dac1.dk/Sjælland).

Vinder kåres 15. december: Når afstemningen er afsluttet, kårer DAC Danmarks fem mest levende mødesteder – ét i hver region. De fem deltagere, der har nomineret vinderstederne, præmieres med en tur for to til København og et besøg i Dansk Arkitektur Center. Hvis flere har nomineret det samme sted, trækker vi lod.

De deltagende kommuner er Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Silkeborg, Vejle, Odense, Esbjerg, Roskilde, Holbæk, Guldborgsund, Helsingør, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe.

 

”Evigheden”, Nykøbing Falster

 

Senest opdateret:  19. December 2017