Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Guldborgsund lægger veje til DM i paracykling

Der er dømt cykelfest på den helt store klinge, når Guldborgsund Kommune er vært for Elite DM den 28, 29 og 30. juni samt første juli 2018.

Cykelfesten i Guldborgsund kommune omfatter også paracykling, der den 29. juni skal afgøre både deres Danmarks Mesterskab og Nordisk Mesterskab. Planlægningen har været i gang i nogle måneder, og LFCK, Guldborgsund kommune og Parasport Danmark vil offentliggøre ruterne i takt med, at de er klar.

 

Pararytterne anvender tohjulede-, 3-hjulede-, tandem- og de meget hurtige håndcykler, og skal afgøre deres mesterskaber både i enkeltstart og samlet start. Parasport Danmark forestår inddelingen af deltagerne i de relevante kategorier/klasser. Bent Gaarsted Parasport Danmark udtaler:

 

- Vi er meget glade for samarbejdet med LFCK og Guldborgsund kommune i forbindelse med mesterskaberne i 2018. Parterne har stor erfaring i denne type arrangementer, og har tidligere indbudt pararytterne.

 

- Det er helt naturligt, at vi udvider vores cykelfest til også at omfatte paracykling, og vi glæder os til at byde de dygtigste pararyttere vi har i Danmark og Norden velkommen til Guldborgsund, siger Martin Lohse, formand for Kultur, turisme og bosætningsudvalget i Guldborgsund kommune.

 

- LFCK glæder sig over at kunne anvende vores set-up og udvide vores deltagerkreds i forbindelse med cykelfesten i 2018, siger formand for LFCK John Frejlev.

 

Ruterne for de 4 dage forventes at kunne offentliggøres løbende frem mod jul.

 

Kontaktpersoner:

 

Alma Larsen, Direktør Guldborgsund kommune tlf. 2518 1212

 

Martin Lohse, Udvalgsformand Guldborgsund kommune tlf. 2518 1813

 

Bent Gaarsted, Sports manager, Parasport Danmark tlf. 2424 2778

 

John Frejlev, Formand LFCK tlf. 3043 3326

Senest opdateret:  11. November 2017