Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Valgkort

Hvornår får du dit valgkort?

Du vil cirka en uge før valget få tilsendt dit valgkort, som gælder til både Kommunal- og Regionsrådsvalget.

Hvis du skal stemme til ældrerådsvalget, vil du modtage et samlet valgkortbrev, som skal bruges til både kommunal- og regionsrådsvalget samt ældrerådsvalget.
Valgkortene til kommunal- og regionsrådsvalget samt ældrerådsvalget er trykt på samme papir. Øverst på siden er valgkortet til kommunal- og regionsrådsvalget, og nederst på siden er valgkortet til ældrerådsvalget.
Der er tydelig markering ved begge valgkort, hvor du skal klippe eller rive valgkortet fra siden.

På valgkortet står dit navn og adresse, nummer på valglisten, afstemningsstedet samt dato og tid for, hvornår du kan stemme.

Særlige regler ved flytning

Hvis du er flyttet til Guldborgsund Kommune skal du have meldt flytning senest den 14. november 2017 og vores folkeregister skal have accepteret flytningen.

Hvis du flytter inden for kommunen er fristen den 6. november 2017. Sker flytningen herefter skal du stemme på det afstemningssted, der er knyttet til fraflytningsadressen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget mit valgkort?

Hvis du ikke har modtaget dit valgkort senest torsdag den 16. november 2017 eller du opdager, at der er en fejl på dit valgkort, skal du kontakte Borgerservice på telefon 54 73 10 00.

Klik her for at læse mere om Kommunalvalget 2017.

Senest opdateret:  09. November 2017