Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Fotokonkurrence for børn og unge

Er du ferm med kameraet eller smartphonen? Elsker du at tage billeder? Og er du max 20 år? Så har du mulighed for at deltage i Guldborgsund-bibliotekernes fotokonkurrence.

For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende et billede, der illustrerer, hvordan din hverdag i Guldborgsund ser ud. Tag et billede af dit yndlingssted, dem du elsker mest, en situation, der bedst beskriver dit Guldborgsund eller noget fuldkomment andet, og send det til bibliotekar Sophie Amalie Eslund på mail sae@guldborgsund.dk – så er du med i fotokonkurrencen, der løber af stablen i perioden mandag den 26. februar til og med fredag den 9. marts kl. 12.00.

For at deltage i konkurrencen er der nogle regler, du skal overholde. Blandt andet skal dit foto være forholdsvis nyt, være taget i Guldborgsund Kommune og du skal have accept af eventuelle genkendelige personer, hvis de optræder på billedet. Du finder alle reglerne på https://guldbib.dk/arrangementer/oevrige/fotokonkurrence-boern-og-unge

Fernisering for deltagere og familie
Fotokonkurrencen rundes af med en fernisering på Hovedbiblioteket, og finder sted lørdag den 10. marts kl. 11.00. Ferniseringen er for alle deltagere og deres familier, og her vil dommerpanelet, som består af medlemmer af Fotoklubben Guldborgsund kåre vinderne. Der er præmier på højkant til 1., 2., og 3. pladsen. 

Vindernes navne bliver offentliggjort på bibliotekets hjemmeside og på de sociale medier.

Har du spørgsmål til konkurrence, så kontakt Sophie Amalie på mail.

 

Senest opdateret:  28. Februar 2018