Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Hvad nu hvis... ?!

Guldborgsund Kommune rykker ud i mandskabsvognen for at høre mere om, hvad borgerne ønsker af udvikling i bymidter og havne i kommunen.

Hvad taler borgerne om på gader og stræder, når de forholder sig til udviklingen i byen? Hvad skal der ske på vores havne? Hvordan skal vi udvikle bymidterne og torvet? Det rykker Guldborgsund Kommune nu ud for at høre mere om og i den kommende tid bliver borgerne budt inden for i en lille ”mandsskabsvogn”, der er placeret i henholdsvis Nykøbing Falster, Stubbekøbing og Sakskøbing.

Anledningen er, at Guldborgsund Kommune i foråret forbereder den nye kommuneplan og disse møder med borgerne er en tidlig indsats for at få nogle idéer til, hvad der skal fokus på.

”Dette er ét tiltag ud af mange i løbet af efteråret, hvor vi inviterer borgerne til en tidlig inddragelse ift. den nye kommuneplan. Vi har bl.a. været til stede på de studerendes velkomstdag og vi mødes med det lokale erhvervsliv. Det er udtryk for, at vi både gerne vil invitere de formelle råd og foreninger og også bare være der, hvor borgerne er i det daglige for at have en samtale om udviklingen i kommunen” fortæller kommunaldirektør Søren Bonde.

Alle ideer bliver skrevet ned og givet videre til dem, der arbejder med byudvikling i Guldborgsund Kommune.

MØD OP HER:

3. nov. kl. 9-13
Torvet
Nykøbing Falster

5. nov. kl. 14-18.00
Vestergade 18
Stubbekøbing

8. nov. kl 14-18.00
Torvet
Sakskøbing

Senest opdateret:  29. Oktober 2018