Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Guldborgsund Kommune inviterer til åbent dialogmøde om ny kulturpolitik

Kom til åbent dialogmøde for alle, der er interesserede i kulturlivet i kommunen.

Mødet giver mulighed for at komme med input og idéer til, hvordan kulturen i kommunen fremover skal styrkes og dyrkes. Hvad er vigtigt for aktørerne? Hvad er vigtigt for borgerne? Og hvordan sikrer vi, at alle spiller sammen til et fælles bedste?

Mødet faciliteres af Lasse Marker, der er partner i konsulentbureauet Rasmussen & Marker – kulturlivets rådgivere.

Vi håber at se alle interesserede til dialogmøde om kulturpolitikken tirsdag den 7. maj på Rådhuset, Parkvej 37, Nykøbing F.

Alle er velkomne – tilmelding via
https://arrangement.guldborgsund.net/Registration

Brugernavn: kultur

Password: politik

Den videre proces
Efter stormødet vil der være et par uddybende dialogmøder, hvorefter et første udkast til kulturpolitikken præsenteres for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget den 26. juni. Andet udkast præsenteres for udvalget på deres møde den 21. august, hvorefter kulturpolitikken sendes i høring. Den endelige kulturpolitik forventes godkendt i Byrådet i oktober/november.

Baggrund

Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget forklarer, hvorfor det er vigtigt med en kulturpolitik: ”Det er ikke en trend at tale om, at noget har værdi i sig selv, og kulturen fylder generelt ikke så meget, når vi taler om udvikling af vores samfund. Vi vil gerne diskutere, hvad kulturen er i sig selv og hvad den kan, og i den proces vil vi gerne inddrage så mange som muligt i debatten. Kulturen er en del af vores velfærd og et fundament for det at blive menneske. Med en kulturpolitik får vi undersøgt, hvordan vi får gjort kulturen til en vedkommende del af vores allesammens hverdag.”

Senest opdateret:  06. Maj 2019