Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Fotokonkurrence for børn og unge

Hvordan ser din hverdag i kommunen ud? Er det den skønne natur, der vejer mest i hverdagen, dine venner eller noget helt tredje?

1. februar til 30. marts kan du indsende dit flotteste billede, der viser din hverdag i Guldborgsund, når Guldborgsund-bibliotekerne afholder fotokonkurrence ”Mit Guldborgsund” for børn og unge.

I løbet af perioden vil de indsendte billeder pryde børnebiblioteket på Hovedbiblioteket – skal dit være med? Så send det på en mail med dit navn og titel på billedet til bibbb@guldborgsund.dk.

Du er også meget velkommen til at dele dit indsendte billede på de sociale medier med #mitguldborgsund.

Konkurrencen er for alle børn og unge op til 20 år. For at deltage i konkurrencen er der nogle regler, du skal overholde. Bl.a. skal billedet været taget i Guldborgsund og være max 1 år gammelt. Du kan læse alle reglerne på guldbib.dk

Førstepræmien er et gavekort på 250 kr. til Elgiganten og vinderen udpeges af fotograf Michael Rasmussen, der har vundet flere priser i fotokonkurrencer – bl.a. i magasinet National Geographic. Desuden har han udstillet dronebilleder rundt omkring i verden.

Senest opdateret:  30. Januar 2019