Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Så skal der læses!

Sommerbogen vender tilbage i sommerferien – denne gang med mulighed for at vinde en tur med overnatning i Knuthenborg Safaripark for seks personer.

Solen skinner, græsset kilder på fødderne og et par fugle kvidrer i nærheden. Ah, der er intet som en dejlig sommerdag – mulighederne er uendelige for, hvad sådan en dag kan bruges til. En tur til stranden, en fodboldkamp med far eller en shoppetur i byen med familien. Eller – måske en hyggestund med en god bog? Heldigvis er det oplagt at fordybe sig i en god bog i al slags vejr, og netop i sommerferien er der flere gode grunde til at gøre det. Læser dit barn mindst tre bøger og anmelder dem på Biblo.dk, er han eller hun nemlig med i konkurrencen om de fedeste præmier.

 

Vind en overnatning i Knuthenborg Safaripark

Igen i år er Guldborgsund-bibliotekerne med i den landsdækkende læsekampagne Sommerbogen, og denne gang sætter biblioteket en enestående tur med overnatning i Knuthenborg Safaripark for seks personer til en værdi af 3000 kr. på højkant. Derudover er der mulighed for at tømme en boghandel på fem minutter i den landsdækkende konkurrence.

Biblioteket skyder kampagnen i gang med et brag af en sommerbogsfest, når forfatter Camilla Wandahl, der står bag bøger som ”Veninder for altid” og ”Havets tåre” fortæller om sine bøger og giver gode ideer til sommerlæsningen. Selvom arrangementet kun er tiltænkt skolelever i 3. og 4. klasse, så kan alle børn og unge fra 7 til 14 år naturligvis deltage i Sommerbogen hen over sommeren. Personalet på Guldborgsund-bibliotekerne hjælper også gerne med at finde de helt rigtige bøger, der lige præcis er noget for dit barn.

Sådan deltager man

For at deltage i Sommerbogen skal der blot læses og anmeldes minimum tre bøger. Anmeldelserne kan både være skriftlige eller en video.  I klikker jer blot ind på Biblo.dk, logger ind og finder den bog, der skal anmeldes. (Kan I ikke finde bogen, så kontakt Biblo.dk). Derefter uploades anmeldelsen. Når der er anmeldt minimum tre bøger, er man automatisk med i Biblos konkurrence om at tømme en boghandel.

Vil I også være med i konkurrencen om et superfedt ophold for seks personer med overnatning i Knuthenborg Safariparks spritnye Knuthenborg Camp, så printer man blot beviset fra Biblo.dk ud og afleverer det på et af Guldborgsund-bibliotekerne i Nykøbing, Nysted, Nørre Alslev, Sakskøbing, Stubbekøbing eller Væggerløse. Alle deltagere får desuden en boggave af biblioteket, når de afleverer beviset.

Om Sommerbogen

Sommerbogen er børnebibliotekernes læsekampagne for børn og unge i alderen 7 til 14 år og Danmarks største læsekampagne. Kampagnen kører fra fredag den 14. juni til lørdag 24. august. Så frem med bøgerne og sæt i gang!

Senest opdateret:  06. Juni 2019