Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

Borgerne i Guldborgsund Kommune skal i gå- og løbeskoene frem mod sommeren

Et samarbejdsprojekt mellem Guldborgsundløberne, Nr. Alslev Løbeklub, Stubbe-købing Løbeklub og Guldborgsund Kommune er igangsat med henblik på, at få flere til at binde løbeskoene og blive en del af det lokale foreningsliv.

De tre foreninger vil i løbet af sommeren tilbyde gå- og løbehold især med fokus på de kommende lokale løbeevents som Sydhavsstafetten (10. juni) og The Color Run (24. august)

Hvis man har lyst til at komme ud i naturen og dyrker motion sammen med andre, skal man møde op hos en af løbeklubberne på nedenstående tidspunkter, så vil trænerne for gå- og løbeholdene stå klar til at tage imod og rådgive, uanset hvilke niveau man befinder sig på.

 

Martin Lohse, der er formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget udtaler: ”Guldborgsund er et fantastisk sted at udnytte naturen til at dyrke idræt og motion. Vi skal derfor nyde som borgere, at der findes motionstilbud i naturen tæt på hvor vi bor. Det er derfor fantastisk, at 3 af vores lokale foreninger arrangere nye hold frem mod 2 af lokalområdets store løbeevent, Sydhavsstafetten og The Color Run. Vi håber at initiativet vil være med til at skabe flere nye medlemmer ude i vores lokale foreningsliv. Nye medlemmer til foreningslivet er netop et stort fokusområde i vores Bevæg dig for livet visionsaftale, derfor passer dette initiativ godt ind i visionsaftalemålene om at 2.000 flere skal være motions- og idrætsaktive i en forening inden udgange af 2023. 

Guldborgsundløberne

Mødested: Cementen ved Nykøbing F. Hallen - hver mandag kl. 18.00

Kontaktperson: Søren Møller-Madsen

Tlf. 20111458, mail formand@guldborgsundloeberne.dk

 

Stubbekøbing Løbeklub

Mødested: Stubbekøbing Boldklub.

Mandage og onsdage fra kl. 17.45 samt lørdage fra kl. 09.30

Kontaktperson: Ann Dorte Gregersen mail: adg@alpharegnskab.dk 
mobil: 2030 9730

 

Nr. Alslev Løbeklub

Mødested: NAB Nørre Alslev Stationsvej 3                         
Løbehold hver tirsdag og torsdag kl 18 - Gåhold kl 18.30 samme dage.

Kontakt person: Tine Andersen mail : nalk@nalk.dk /mobil: 60680277

 

Guldborgsund Kommune er pr. 1. januar 2019 blevet en del af visionsaftalen mellem DIF og DGI ”Bevæg dig for livet – 25-50-75.
Sammen med indtil videre 18 andre visionskommuner, arbejder Guldborgsund kommune for, at gøre Danmark til verdens mest idræts og motionsaktive nation. I 2025 skal 75 % af befolkningen være motionsaktive, og 50 % skal være idræts og motionsaktive i en forening.

Senest opdateret:  07. Maj 2019