Genveje

Guldborgsund Kommune

Hvordan får vi medvind for cyklister i Guldborgsund Kommune?

Guldborgund Kommune, Teknik & Miljø arbejder på udfærdigelse af en cykelstrategi for Guldborgsund Kommune, en strategi som sætter fokus på cykelfremme med målsætning om at få flere til at cykle eller at få cyklister til at cykle endnu mere, ved at sikre gode og motiverende forhold for cyklister.

Vi ønsker en cykelstrategi som støtter målsætninger og arbejdsområder på tværs af fagområder i hele kommunen og en strategi som er nærværende for nye såvel som garvede cyklister. Derfor vil vi gerne invitere dig til en workshop hvor målet er at input til cykelstrategien.

WORKSHOP: Guldborgsund Kommune Cykelstrategi
TORSDAG 25. JUNI KLOKKEN 17-19
Mødelokale 5. SKOVEN

• Præsentation af oplæg til cykelstrategi
• Workshop         

Hvad giver cyklister i Guldborgsund Kommune gode oplevelser og hvad får dem til at cykle mere?

En cykelstrategi er mere en asfalt og cykelstier. Cykelfremme er bevægelse og sundhed, det motion, læring og det er miljø og mobilitet. Cyklisme er oplevelser og minder og cyklisme er for alle.
Hvilke fokusområder er vigtige for at gøre Guldborgsund Kommune til en endnu bedre cykelkommune for borgere og gæster i kommunen.

Forberedelse til workshop: Der tages udgangspunkt i oplægget til cykelstrategien. Det er derfor vigtigt at have læst den, og medbring meget gerne tanker og idéer til input til cykelstrategien.

Du finder strategien her

Tilmelding og spørgsmål rettes til Max Müller: mml@guldborgsund.dk
Tilmelding senest fredag 19. juni.

I tilfælde af for mange tilmeldinger til at sikre behørig afstand informeres om ændret lokation.

 

Senest opdateret:  13. Juni 2020