Gå til hovedindhold

Nyheder 2022

Tag med til krægetræf lørdag 26. november

Efteråret er plantetid, og julen nærmer sig. Køb planter som julegave. Guldborgsund Kommune og Skovbrugsmagasinet arrangerer lørdag den 26. november 2022 kl. 10 til 14 KRÆGETRÆF på Corselitze.

Info om valgkort

FV22

Her finder du informationer om, hvornår du modtager dit valgkort samt hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget dit valgkort.

MitID er nu den primære ID-løsning i Danmark.

Udrulning af MitID går nu ind i sin afslutning. Efter den 31. oktober 2022 kan man ikke længere oprette MitID i sin bank, ligesom man heller ikke kan bruge NemID i banken eller til at godkende kortbetalinger på nettet.

Nu åbner Borgerservice i Nørre Alslev

Fredag den 2. september 2022 åbner Borgerservice i Nørre Alslev. Det fejrer Bibliotek & Borgerservice med et stort Åbent Hus-arrangement med aktiviteter for både børn og voksne.

Flagdag 2022

Vær med til at hædre bosiddende veteraner i kommunen mandag den 5. september 2022.

Ny dagsommerfugleart for Danmark fundet i Bøtø

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Det sker ikke tit, at man finder nye arter i Danmark, men nu er det sket igen på Sydfalster denne gang på Det Falsterske Dige.

Kortlægning af biodiversitet på det falsterske dige

Natur

Der er ingen tvivl om, at digets primære formål er kystsikring, men det, at diget også huser flere sjældne sommerfugle bliver der nu taget hånd om i et nyt samarbejde mellem Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag.

Sort Ildfugl han

Kortlægning af biodiversitet i udvalgte naturområder

Natur

Guldborgsund Kommune har siden 2015 fået gennemgået og lavet feltregistreringer af naturområder og arter. Vi er ved at være i mål med første gennemgang af alle naturområderne.

Bøtø