Gå til hovedindhold

Lystfiskeri for hele familien på Stubbekøbing Havn i efterårsferien

Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold - med en fiskestang i hånden.

Indhold

    Lørdag den 23. oktober inviterer vi sammen med Guldborgsund Lystfiskerforening og Fishing Zealand til fisketur for hele familien på Stubbekøbing Havn.

    Måske har I aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 14.00, kan I nemlig låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil erfarne lystfiskere fra den lokale lystfiskerforening og Fishing Zealand, stå klar til at hjælpe alle fremmødte.

    Fiskeoplevelsen er omdrejningspunktet for dagens fisketur. Det handler om at komme ud i naturen, opleve efteråret og hygge sig, mens man venter på at fisken skal bide. 

    Arrangementet er gratis. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd. Deltagere mellem 18 og 65 år, skal huske det lovpligtige Lystfiskertegn.

    Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk senest d. 21. oktober. Vi mødes på Stubbekøbing Havn, Jernbanegade 1A, hvor Guldborgsund Lystfiskerforening netop har opført deres nye klubhus. Skulle det på dagen vise sig, at vinden ikke er gunstig for fiskeriet på Stubbekøbing Havn, så kører vi i stedet ud og fisker i Grønsund ved parkeringspladsen på Gl. Færgevej.