Pressemeddelelser

Nye typer virksomheder inviteres indenfor

20. okt 2020 Pressemeddelelse

En ændring af lokalplanen åbner nu op for at flere typer virksomheder kan bosætte sig i Business Park Falster, der er placeret ved afkørsel 43 på Nordfalster. Området er placeret helt tæt på motorvejen og ligger i knudepunktet mellem København, Berlin og Hamborg.

Guldborgsund Kommune er med i stor undersøgelse om borgernes bevægelsesvaner

20. okt 2020 Pressemeddelelse

Syddansk Universitet har sat gang i den hidtil største undersøgelse af danskernes bevægelsesvaner. I Guldborgsund Kommune har cirka 6000 tilfældige borgere over 15 år fornylig modtaget et brev i deres e-boks med en spørgeskemaundersøgelse. Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse håber, at kommunens borgere vil afsætte tid til at besvare spørgsmålene, fordi det vil give Guldborgsund Kommune en unik mulighed for at få indblik i borgernes motions- og bevægelsesvaner.

Retssag udsat på ubestemt tid: Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag indleder forhandlinger

16. okt 2020 Pressemeddelelse

Efter et to timers langt møde er Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag blevet enige om at indlede forhandlinger om færdsel på det falsterske dige. Derfor er retssagen, som Det Falsterske Digelag vil rejse mod Miljø- og Fødevareklagenævnet og Guldborgsund Kommune, udsat på ubestemt tid. Nu forhandles der om en løsning til gavn for begge parter.

Guldborgsund Rådhus

SJOVE, SERIØSE OG ÆRLIGE TEKSTER I BYRUMMET 

15. okt 2020 Pressemeddelelse

7. klasserne fra Østerbroskolen har samarbejdet med forfatter Jesper Sternberg om poetiske perspektiver på deres lokalområde. Det er der kommet en række plakater ud af, som hænger rundt omkring i bybilledet i sær på Østerbro i Nykøbing Falster.

Så er Guldborgsunds budgetforlig endeligt vedtaget

08. okt 2020 Pressemeddelelse

På byrådsmødet torsdag aften vedtog et samlet byråd i Guldborgsund Kommune budgetforlig 2021-2024. Budgettet blev forhandlet på plads allerede i slutningen af august, og fokus for de kommende år er styrkelsen af kernevelfærden og den første skattelettelse i kommunens historie.

Drømmer du om at tegne tegneserier?

07. okt 2020 Pressemeddelelse

Lær at lave tegneserier af selveste Lars Kramhøft og Tom Kristensen, som blandt andet står bag tegneserien "PORTAL"

Guldborgsund Kommune ansætter ny centerchef for Børn og Læring

02. okt 2020 Pressemeddelelse

Margit Mikkelsen bliver ny centerchef for Børn og Læring i Guldborgsund Kommune. Hun kommer fra en stilling som centerchef for pædagogik på Professionshøjskolen Absalon.

VELKOMSTARRANGEMENT LØRDAG D 3. OKTOBER ER AFLYST

29. sep 2020 Pressemeddelelse

På baggrund af udmeldingen fra regeringen og Sundhedsstyrelsen om at minimere spredning af coronavirus, har vi besluttet, at vi desværre bliver nødt til at aflyse det planlagte velkomstarrangementet den 3. oktober 2020.