Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Unge inviteres til landsdækkende coronadebat

14. apr 2021

Pressemeddelelse

Samtlige af landets studerende på ungdomsuddannelser og i folkeskolens udskoling er inviteret til onlinedebat om trivsel under corona med et stærkt panel bestående af bl.a. professor i almenpsykologi Svend Brinkmann.

Serviceniveauet på Marielyst løftes og udvides

13. apr 2021

Pressemeddelelse

Lysten til at besøge Marielyst er ikke længere kun forbeholdt sommerferien. Flere og flere sætter kurs mod det skønne område på Falster hen over hele året, og derfor har Økonomiudvalget nu bevilliget et løft af serviceniveauet, så området fremstår indbydende hele året. Samtidig betyder bevillingen også udvikling af nye tiltag.

Nye sponsoraftaler giver mulighed for et aktivt idrætsliv for alle

12. apr 2021

Pressemeddelelse

Økonomiudvalget har godkendt sponsoraftaler med Nykøbing FC og Guldborgsund Håndbold ApS. Med aftalerne støtter kommunen talentudviklingen på eliteniveau og forpligter samtidig klubberne til at sikre et idrætsfællesskab for børn, unge og voksne med særlige behov.

Glemmer du… – Så husker vi!

08. apr 2021

Pressemeddelelse

De lokale arkiver i Guldborgsund vil minde os alle om, at historien kun kan genfindes, hvis vi også aktivt er med til at gemme den.

Korrigerende oplysninger omkring Guldborgsund Baltic Race

07. apr 2021

Pressemeddelelse

x

Kommune begynder områdefornyelse i Sakskøbing

07. apr 2021

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune investerer nu millioner i at udvikle Sakskøbing under navnet Sakskøbing Byrum. Borgerne skal være med til at bestemme, hvad der skal investeres i.

Claus Meyer og Hotel Saxkjøbing indgår samarbejde med Guldborgsund Kommune om produktion af økologiske frilands- og drivhusgrøntsager ved Forsorgshjemmet Saxenhøj

06. apr 2021

Pressemeddelelse

Claus Meyer og Guldborgsund Kommune glæder sig over samarbejdet, som blandt andet skal danne grundlag for lokale fødevarefællesskaber i Sakskøbing og omegn, skabe en øget selvforsyning i byen, forbinde Lollands muld med munde i København samt ikke mindst skabe ekstra glæde og stolthed hos personalet og borgerne i de beskyttede beskæftigelsestilbud på Besøgsgården Saxenhøj.

Danmarks første talentlinje for revy søger unge talenter i alderen 15-25 år

01. apr 2021

Pressemeddelelse

Til september starter Guldborgsund Kulturskole en talentlinje for revy i Nykøbing Falster. Her vil 12 unge i alderen 15-25 år få mulighed for at blive optaget på et nyt og unikt toårigt talentforløb.

Naturoplevelser samlet i en app

30. mar 2021

Pressemeddelelse

Havørne, shelterpladser og en vandre-challenge er alt sammen noget du kan finde vej til via app´en Naturlandet. Et stort anlagt projekt mellem Lolland og Guldborgsund Kommuner har siden 2016 arbejdet for at synliggøre de mange naturoplevelser Lolland-Falster byder på, og det har givet et godt overblik over de mange muligheder, som flere og flere benytter sig af.

På spøgelsestur med Teatret Masken

29. mar 2021

Pressemeddelelse

Med en bevilling fra Turismepuljen på 87.500 kr. er Teatret Masken i år garant for et godt sommergys. Her kan modige borgere og turister nemlig tilmelde sig spøgelsesvandringer i Nykøbings gader og stræder. Uhyggen foregår på torsdage fra den 24. juni til og med den 26. august.