Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Mandeaften med gratis foredrag af Jørgen Skouboe Møller – kendt fra tv-serien ”Nak & Æd”

02. aug 2021

Pressemeddelelse

I Guldborgsund er der stort fokus på mænd og mænds sundhed. Især den mentale og sociale sundhed hvor fællesskaber og relationer er et vigtigt omdrejningspunkt. Derfor inviteres mændene i Guldborgsund Kommune til mandeaften d. 19. august med gratis foredrag af Jørgen Skouboe Møller, hvor han vil fortælle om tv-serien ”Nak & Æd” og ”Mens vi venter på at dø”.

March mod Ensomhed går i 2021 gennem Guldborgsund

30. jul 2021

Pressemeddelelse

Fra den 16. august til og med den 10. oktober vil Patrick Cakirli for fjerde gang udføre sin March mod Ensomhed. I løbet af de 8 uger vil han vandre 1.600 kilometer gennem det danske land, og i år kommer turen også til at gå igennem Guldborgsund, hvor der vil være gratis fællesspisning på Kulturfabrikken.

Den maritime kulturarv bliver vedligeholdt

20. jul 2021

Pressemeddelelse

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har bevilliget et tilskud på 78.930 kr fra SOL-puljen til Nysted Maritim-Kulturelle Forening til en totalrenovering af sømærket ved Nysted Nor.

Guldborgsund Kommune har ansøgt om at blive årets veterankommune

16. jul 2021

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune har gjort et stort arbejde for at hjælpe kommunens veteraner tilbage til hverdagen og til arbejdsmarkedet. Det fortjener anerkendelse, og derfor har kommunen ansøgt om at få prisen som ”Årets Veterankommune”.

Målrettet indsats har hjulpet lokale virksomheder i jagten på medarbejdere

13. jul 2021

Pressemeddelelse

I starten af juni valgte jobcenteret i Guldborgsund Kommune lynhurtigt at omorganisere en del af medarbejderne til en ekstra indsats for at få matchet ledige med virksomheder med akut medarbejdermangel. Den målrettede indsats har allerede båret frugt, og sikret medarbejdere til flere virksomheder.

Er du tilknyttet kørselsordningen ”flexhandicap”? Så er fire af dine rejser gratis i sommerperioden

09. jul 2021

Pressemeddelelse

Som en del af Folketingets sommer- og erhvervspakke bliver fire enkeltrejser under ordningen flexhandicap gratis. Det gælder for rejser i perioden 1. juli til 31. august.

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge

08. jul 2021

Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

Vær klar når legematroser går på land

06. jul 2021

Pressemeddelelse

D. 10.-12. juli lægger Legeskibet til kaj ved det nye pop-up område i Nykøbing Falster Havn. Her vil der være leg, liv og glade dage for alle, når legematroserne går i land. Det er gratis for alle at deltage.

Ekstra penge til Marielyst er nu fordelt

05. jul 2021

Pressemeddelelse

600.000 kroner til nye tiltag og et løft af serviceniveauet i og udenfor højsæsonen i Marielyst blev tidligere på året bevilget af Økonomiudvalget. Pengene er nu fordelt, og det betyder blandt andet et højere fokus på områdets fremtoning, midler til events og opgradering af toiletfaciliteter i området.

Fra tango og fransk revolution til cembalo, zink og gamba

30. jun 2021

Pressemeddelelse

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune bevilger støtte til Ensemble Storstrøms sensommerfestival i KUMUS og deres opførelse af Elverskud, Copenhagen Phils ’Revolution’! samt Nysted Orgelmuseums koncertrække hen over sommeren 2021.