Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Ældre sikres mere aktivitet i hverdagen

18. maj 2022

Pressemeddelelse

Ældre- og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune ønsker at styrke borgernes aktivitetstilbud til gavn for borgere på plejecentrene og sårbare borgere tilknyttet hjemmeplejen.

Guldborgsund sender byrådsmøderne live på Facebook

13. maj 2022

Pressemeddelelse

Fremover skal borgerne kunne følge byrådsmøderne live på kommunens facebookprofil. Første gang bliver torsdag den 19. maj.

Guldborgsund Kommune holder igen med anlægsprojekter som følge af store prisstigninger

11. maj 2022

Pressemeddelelse

På grund af omfattende prisstigninger på blandt andet byggematerialer valgte Økonomiudvalget på sit møde mandag en tilbageholdende tilgang til allerede planlagte og kommende anlægsprojekter. Kommunen skal passe på borgernes penge, og derfor skal der prioriteres, mener udvalget.

Guldborgsund Kommune støtter sommerens liv i Nykøbing

09. maj 2022

Pressemeddelelse

Mens midtbyerne rundt om i Danmark får det sværere og sværere, formår Nykøbing Falster at holde fast i gæster, kunder og turister. Det skal fortsætte, og derfor giver Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune tilskud til en lang række sommeraktiviteter i byen.

Guldborgsund Kommune støtter Madens Folkemøde på Engestofte Gods

09. maj 2022

Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde løber af stablen i begyndelsen af juni, kommer der over 8000 madinteresserede gæster fra hele landet til Engestofte Gods. Folkemødet er et fantastisk udstillingsvindue for Lolland-Falster og for lokale fødevarevirksomheder. Derfor har Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune valgt at støtte folkemødet med 250.00 kroner.

Guldborgsund Billedkunstråd har fået nye medlemmer

04. maj 2022

Pressemeddelelse

Guldborgsund Billedkunstråd har i 2022 indledt sin fjerde periode, der løber til og med 2025. Der er blevet valgt syv nye medlemmer ind, og rådet skal nu i gang med at udvikle en vision og handleplan for de kommende fire år.

Guldborgsund Kommune forbereder sig på at modtage ukrainske børn og unge i skoler, SFO’er og dagtilbud

28. apr 2022

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune har oprettet en jobbank, da der vil blive brug for ekstra arbejdskraft til at undervise i modtagelsesklasser og arbejde med ukrainske børn i SFO’er og dagtilbud. Centerchefen for området håber, at borgere med kompetencer inden for undervisning eller pædagogik kan og vil bidrage i den usædvanlige situation.

Middelaldermarked i Nysted modtager bevilling

28. apr 2022

Pressemeddelelse

Igen i år kan lokale og besøgende opleve Middelalderen på nærmeste hold, når Middelaldermarkedet i Nysted vender tilbage til august med underholdning for hele familien. Arrangementet modtager midler fra Turismepuljen ved Guldborgsund Kommune.

Høreapparatbehandling flyttes nu tættere på borgerne i Guldborgsund og Lolland Kommuner

27. apr 2022

Pressemeddelelse

Ny samarbejdsaftale mellem Region Sjælland, Guldborgsund og Lolland Kommuner sikrer, at borgerne på Lolland-Falster nu får et nært tilbud om høreapparatbehandling på Nykøbing F. Sygehus.

Status efter dødsfald ved Saxenhøj

25. apr 2022

Pressemeddelelse

Efter søndagens tragiske hændelse ved Forsorgshjemmet Saxenhøj, hvor en borger afgik ved døden, har beboere og medarbejdere det efter omstændighederne ok.