Skip to main content

Folkemødet: Kom og hør hvorfor dannelse er mere relevant end nogensinde før og hvordan Guldborgsund Kommune vil gå forrest som dannelseskommune

Hvad er dannelse? Hvorfor er dannelse vigtig for en kommune? Hvem har ansvaret for dannelse og hvordan kan en kommune styrke dannelsen?

14. jun 2018

Indhold

    Alt det og meget mere vil vi debattere kl. 15 – 15.45 i Landdistrikternes Telt, A8, fredag på Folkemødet.

    Udvalgsformændene for Børn, Familie og Uddannelse Simon Hansen og Kultur, Fritid og Bosætning Martin Lohse vil sammen med direktør for Social, Kultur og Branding Alma Larsen og med forfatter og direktør Jonas Norgaard Mortensen som moderator sætte fokus på, hvordan Guldborgsund kommune har valgt at spille en afgørende rolle i arbejdet med dannelsesperspektivet. Hvordan kan en landkommune som Guldborgsund sikre, at børn, unge og voksne kan blive den bedste udgave af sig selv ved at skabe de bedste rammer for dannelsesanledninger, hvor (især) børn og unge orienteres mod medborgerskab, kritisk tilgang og demokratisk deltagelse i den verden, de er en del af?

    Kom og deltag i en debat om hvordan vi får dannelsesbegrebet ud at leve gennem de fællesskaber vi deltager i og dermed bliver i stand til at afklare hvordan man er menneske i verden – hele livet.