Skip to main content

FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK I HØRING

Folkeoplysningsudvalget har på mødet den 19.06.2019 besluttet at udsende oplægget til en ny Folkeoplysningspolitik i høring. Vi har derfor brug for jeres inputs til Folkeoplysningspolitikken.

03. jul 2019

Indhold

  Politikken vil være i offentlig høring frem til torsdag den 8. august 2019 kl. 12:00. Med inputs fra borgere og andre samarbejdspartnere vil vi tilrette politikken, inden den bliver endeligt vedtaget af Byrådet. Der er i politikken udvalgt en række indsatser for folkeoplysningen, som vi især ønsker at sætte fokus på i politikkens arbejdsperiode.

  Lene Madegaard formand for Folkeoplysningsudvalget udtaler:

  Vi er i Folkeoplysningsudvalget meget tilfredse med det stykke arbejde der med hjælp fra en række foreninger og interesseorganisationer er blevet til første udkast af den nye Folkeoplysningspolitik. En politik hvor vi især har arbejdet med, at være mere handlingsorienteret og få konkretiseret en række konkrete indsatser som der skal arbejdes med i den kommende periode. Folkeoplysningspolitikken bliver nu sendt i offentlig høring. Vi ser frem til i de kommende år, at kunne benytte Folkeoplysningspolitikken konstruktivt til at fremme folkeoplysningsområdet i Guldborgsund Kommune.”

  DINE MULIGHEDER

  Hvis du har bemærkninger til Folkeoplysningspolitikken, har du flere muligheder.

  Du kan sende en mail til tbf@guldborgsund.dk eller et brev til

  Guldborgsund Kommune Center for Borger & Branding Fritid Parkvej 37 4800 Nykøbing F.

  Mærk kuverten ”Folkeoplysningspolitik

  Kontaktperson

  Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

  Formand for Folkeoplysningsudvalget

  Lene Madegaard

  Tlf: 20 26 71 92

   

  Link til folkeoplysningspolitikken:

  https://www.guldborgsund.dk/~/media/Borger/KULTUR_IDRAET_OPLEVELSER/FOU_2018_2021/5%20korrekturFolkeoplysningspolitik8s%20A4.ashx