Skip to main content

Guldborgsund: Klar til demokratiets festdag

I Guldborgsund Kommune håber man på rigtig mange vælgere til folketingsvalget. De sidste valgkort er på vej ud i postkasserne.

29. maj 2019

Indhold

  Valget til europaparlamentet er godt overstået i hele Danmark og også i Guldborgsund Kommune, hvor alt gik efter planen. Nu venter så folketingsvalget den 5. juni.

  På rådhuset i Nykøbing ligger masser af materiale klar til at blive sendt ud til valgstederne tidligt om morgenen på valgdagen. Og vi når det også denne gang, selvom de to valg ligger tæt på hinanden, lover Hanne Larsen, der sidder i spidsen for valgplanlægningen i Guldborgsund Kommune.

  ”Vi er klar til en stor festdag for demokratiet den 5. juni, og vi håber, at rigtig mange vil komme og sætte deres kryds,” siger hun og gør opmærksom på, at vælgerne også denne gang skal tjekke, hvor de skal stemme.

  Ved EU-valget var et par stemmesteder flyttet, og denne gang er der også lidt ændringer.

  Vælgerne, der førhen stemte i Øster Ulslev Forsamlingshus, skal stemme i Vester Ulslev Forsamlingshus, som de også gjorde til EU-valget.

  Derimod skal vælgerne, der måtte til Sophieskolen ved EU-valget, denne gang stemme i Nykøbing Hallen, som de også har gjort ved tidligere valg. Det var ekstraordinært, at det stemmested var flyttet.

  De fleste vil allerede nu have modtaget valgkort til folketingsvalget, men er det ikke dukket op senest den 31. maj, så opfordrer Hanne Larsen til, at man kontakter Borgerservice i Guldborgsund Kommune, som kan hjælpe med at udstede et nyt valgkort.