Skip to main content

Guldborgsund kommune har indgået samarbejde med Landsforeningen LEV

I Guldborgsund kommune er ledigheden faldet gennem de senere år. Den stigende beskæftigelsesudvikling er kommet mange ledige til gavn, men der er fortsat udfordringer med at få f.eks. borgere med et handicap i beskæftigelse.

11. okt 2019

Indhold

    ”Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med Landsforeningen LEV, med det klare formål at få flere borgere med handicap i beskæftigelse. Vi skal have alle i job i en tid hvor beskæftigelsen stiger og de gunstige tider skal også komme borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet til gavn, siger udvalgsformanden for kommunens beskæftigelsesudvalg Ole K. Larsen”

    Samarbejdet er startet og de første succeser er allerede i hus. Projekt KLAPjob under Landsforeningen LEV har i samarbejde med kommunens Jobcenter fået de første borgere med handicap i job. Typisk er der tale om fleksjob, hvor der kan tages hensyn til den enkelte borgers nedsatte erhvervsevne.

    ”Det er godt at se, at et sådan samarbejde mellem kommunen og os i Landsforeningen LEV kan føre til beskæftigelse for de borgere som vi gerne vil have sat mere fokus på. Samarbejdet er kommet godt fra start og jeg glæder mig til flere positive resultater," siger Projektleder i Landsforeningen LEV Claus Bergman Hansen.