Skip to main content

International vækstekspert udvikler danske virksomheder

I det sydlige Danmark har virksomhederne en enestående mulighed for, at få rådgivning af den australske vækstekspert Rodin Genoff, der har modtaget priser for sin evne til at udvikle virksomheder.

06. nov 2018

Indhold

  “Lige nu står denne del af Danmark over for de største infrastrukturprojekter i Nordeuropa, som giver regionen nye investerings- og forretningsmuligheder. Det giver fantastiske muligheder for virksomhederne i området” fortæller Rodin Genoff ”De virksomheder jeg har mødt har et kæmpe potentiale, som vi nu arbejder benhårdt og målrettet efter at folde ud. Jeg har meget høje forventninger til disse virksomheders fremtid.” 

  Én af de virksomheder, der har været igennem et forløb hos væksteksperten er JO Safety, der producerer sikkerhedsskilte til alt fra produktionsvirksomheder til skoler og hospitaler.

   “Før handlede det for os mest om produktion af skilte, hvilket jo også er vigtigt. Men vi ville gerne noget mere. Da vi havde Rodin Genoff på besøg fik vi øjnene op for, at arbejde med Co-Creation og netværke inden for vores forretningsfelt er vejen frem. Den viden vi har, delt med andre eksperter inden for området skaber helt nye muligheder for at servicere vores kunder. Og så skaber det naturligvis også mere tilfredse og loyale kunder, hvilke er et stort plus” siger Søren Fogh Christiansen, projektleder ved JO Safety. 

  Alle virksomhedsforløbene er skræddersyet den enkelte virksomhed og handler i høj grad om at indfri virksomhedernes ambitioner.

  “Det vigtige i denne indsats er, at vi altid tager udgangspunkt i virksomhederne. Vi tager Rodin Genoffs store ambitioner og internationale erfaring og kobler det med lokal forankring. Nogen gange er mulighederne lige foran din dør og andre gange skal du ud i verden for at finde mulighederne. Lige præcis det har Rodin været fantastisk til at se” siger programkoordinator Mikkel Lundemann Rasmussen og fortsætter “Vi er kun halvvejs i projektet og der er derfor mulighed for andre virksomheder, at deltage og få en international vækstekspert inden for dørene.”    

  Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg er et samarbejde mellem de tre kommuner og Erhvervsstyrelsen, der frem mod udgangen af 2019 har investeret et tocifret millionbeløb i udviklingen af de lokale virksomheder. Målet er at øge den private jobskabelse med 150 fuldtidsstillinger, en årlig værdiskabelse på 250 mio. kr. og en øget kapitaladgang på 50 mio. kr. Rodin Genoff indgår i delprojektet Manufacturing the Future, der har særligt fokus på virksomheder inden for produktion, vedvarende energi, design og IT. 

  Billede: Vækstekspert Rodin Genoff og projektleder ved JO Safety Søren Fogh Christiansen.

  For yderligere information kontakt:  

  Programkoordinator Mikkel Lundemann Rasmussen på tlf.: 2518 2363.