Skip to main content

Jazz med Caroline Henderson

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har på årets sidste møde besluttet at uddele tilskud til to ansøgninger til Kulturpuljen og to ansøgninger til Bosætningspuljen.

18. dec 2019

Indhold

  Koncert med Caroline Henderson

  Der er bevilget tilskud fra Kulturpuljen til den nye forening Jazz på tværs, som vil udbrede nyere jazz af høj kvalitet til flere. Foreningen samarbejder med en række forskellige kulturaktører og -institutioner om afholdelse af koncerterne, så koncerterne gøres tilgængelige for flere. Samtidig er det målet at øge interessen for musikken ved at lade den indgå i et samspil med andre kunst- og udtryksformer. Koncerten med Caroline Henderson afholdes udendørs på Marielyst Højskole til sommer og byder på numre fra sangerindens kommende album ”Den danske sang…” som udkommer til februar.

  Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, udtaler: ”Jazz på tværs er ambitiøse og har fundet en række samarbejdspartnere, så deres koncertrække kan opleves flere steder og i forskellige konstellationer. Koncerten med Caroline Henderson, som vi i udvalget netop har givet støtte til, afholdes udendørs på Marielyst Højskole til sommer og jeg er sikker på, at den vil være interessant for både turister og os, der bor her.”

  Wonder Studios

  I forbindelse med, at Wonder Studios erhverver Frejlev Mejeri er der bevilget tilsagn fra Bosætningspuljen til renovering og faciliteter. Wonder Studios vil omdanne det tidligere mejeri til eventsted med rollespilsaktiviteter for børn og unge både i og uden for turistsæsonen. Wonder Studios har tidligere afholdt rollespilsarrangementer og events på stedet og har gode erfaringer med lokaliteterne. Programmet i 2020 byder på tre større rollespilsarrangementer og et halloween-arrangement, ligesom der planlægges et junior-rollespil som ”Aktiv Sommer”-tilbud.

   

  Jazz på tværs støttes fra Kulturpuljen, mens Wonder Studios støttes fra Bosætningspuljen. Der sendes særskilte pressemeddelelser om de to øvrige ansøgninger, som blev bevilget tilsagn på dagens møde fra samme puljer.