Skip to main content

Kom til Street Fishing i efterårsferien i Nykøbing Falster Havn

I efterårsferien kan du komme med ud at fiske fra molen i Nykøbing Falster. I det brakke vand omkring Nykøbing Falster Havne, lever en lang række spændende fiskearter og man har ikke kunnet komme derud og fiske i flere år, men nu bliver der åbnet igen. Fredag d. 18. oktober har du muligheden for at komme til at fiske fra havnemolen.

07. okt 2019

Indhold

  Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand inviterer til en hel dags spændende Street Fishing. På dagen vil du både have mulighed for at låne fiskegrej og få hjælp til at fiske af en rigtige fiskeguide. Endvidere er Lystfiskeriforeningen for Nykøbing F. og Omegn repræsenteret og kan fortælle om deres arbejde og muligheder for at blive en del af klubben.

  Området, vi skal fiske i, er normalt lukket af, men denne dag har vi en unik mulighed for at fiske fra de moler, hvor der tidligere har været et rigtig godt fiskeri efter bl.a. flotte aborrer og fladfisk.

  Mødestedet er Gate "12" ved Stengade i Nykøbing F. Efter en kort briefing om færdsel og selve fiskeområdet, så fisker og hygger vi på havnen fra klokken 10 og frem til klokken 14. Husk endelig en god madpakke og påklædning, der kan matche efterårsvejret.

  Arrangementet er åbent for alle familier, der vil give deres børn og unge en oplevelse med lystfiskeri.

  Tilmelding sker ved at sende en mail til fiskeguiden Henrik Larsen : henrik@megalops.dk

  Hvis du ikke har mulighed for at deltage fra starten kl. 10, så åbner vi porten ved Gate 12 hver hele time.