Skip to main content

MANDEHØRM I DET FRI

Lokale foreninger går ind i kampen om Mænds Sundhed. I uge 24 er det Men´s Health Week, og foreningerne har et spændende program i vente.

28. maj 2020

Indhold

    I uge 24 er det Men´s Health Week, som handler om mænds sundhed. I år har vi fokus på fællesskaber som en del af den mentale sundhed. Som Bevæg dig for livet-kommune skal vi i Guldborgsund Kommune selvfølgelig være med.

    En række lokale foreninger har valgt at indgå i samarbejdet omkring kampagnen og har i den forbindelse arrangeret sjove og gratis aktiviteter for drenge og mænd i ugerne op til og efter. Man kan for eksempel gratis prøve mandehørms MTB i Nørre Alslev, far/barn udendørs tumlebold i Sakskøbing eller hvad med at tage familien med på aktiviteter i Labyrint Lolland-Falster. Dette er blot et udpluk af en række spændende aktiviteter. Der er noget for enhver smag.

    Leder af Folkesundhed, Else Mortensen, siger: ”Vi har i Guldborgsund Kommune fokus på mænds sundhed og mandefællesskaber, fordi gode fællesskaber kan motivere til fysisk aktivitet, give spændende oplevelser og flere gode leveår med bedre sundhed og trivsel.”

    Man kan læse mere om alle aktiviteterne, tid og sted her: www.guldborgsund.dk/maendssundhedsuge