Gå til hovedindhold

Masterclass i forfatterskab skal hjælpe kunstnere ’ud over rampen’

StORDstrømmen har modtaget midler fra Kulturpuljen til at afvikle kurser for forfattere med henblik på at styrke henholdsvis skrivning, mundtlig optræden og forfatterbranding. ’Masterclass i forfatterskab’, som projektet hedder, strækker sig over tre dage.

28. dec 2021

Indhold

  For nogle lokalkunstnere kan det trods skabertrang være svært at komme ’ud over rampen’ med sit arbejde, mener StORDstrømmen, der er en interessegruppe under Dansk Forfatterforening for forfattere, illustratorer, dramatikere og fortællere med tilknytning til kommunerne i det gamle Storstrøms Amt. Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune har derfor uddelt puljemidler til StORDstrømmen, der vil afholde Masterclass i forfatterskab med formål at komme i gang, at få skrevet og at komme ud med det, som man har på hjerte.

  De tre kursusdage vil motivere deltagerne til at skrive/illustrere mere og bedre samt til at formidle egne tekster/illustrationer for dermed at komme ud til flere læsere, så borgerne i de enkelte kommuner bliver bevidste om forfattere og illustratorers værker. Projektet bakkes op af formanden for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget ved Guldborgsund Kommune, Martin Lohse:

  ”Det er en fantastisk mulighed for de forfattere, der er udfordret på nogle af de områder, som Masterclass i forfatterskab zoomer ind på. Guldborgsund Kommune vil rigtig gerne hjælpe med at give de her kreative mennesker et venligt skub, så de kan komme ud med deres værker. Derudover har de mulighed for at opnå faglig sparring på kurserne. Og så kommer det jo i sidste ende os læsere til gode, når flere, kvalitetsrige værker bliver udgivet.”

  Masterclass i forfatterskab tilbydes til StORDstrømmens medlemmer samt andre interesserede.

  Kontakt

  Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget

  Martin Lohse

  Telefon: 25 18 18 13

  Email: marlo@guldborgsund.dk