Skip to main content

Nørre Alslev Bevægelsespark får 225.000 kroner

Økonomiudvalget har bevilget 225.000 kroner, så Nørre Alslev Bevægelsespark kan færdiggøre den sidste del, som er et e-læringsområde.

08. jan 2020

Indhold

  Børn og voksne i Nørre Alslev kan godt begynde at glæde sig, for nu kan den sidste etape af Nørre Alslev Bevægelsespark blive færdiggjort.

  Guldborgsund Kommunes økonomiudvalg har tirsdag bevilget 225.000 kroner til bevægelsesparken, der ligger lige ved Nørre Alslev Skole.

  Pengene skal bruges til et e-lærings-miljø i forbindelse med bevægelsesparken, hvor der skal være standere, der bliver styret med computere og iPads. Det nye område gør, at bevægelsesparken i endnu højere grad kan blive inddraget i undervisningen på Nørre Alslev Skole.

  ”Bevægelsesparken i Nørre Alslev er et godt eksempel på, hvad man kan opnå lokalt, når man går sammen om et projekt. Den lokale forening, Liv og Udvikling i Nørre Alslev (LUNA), har gjort et meget stort stykke arbejde for at gøre bevægelsesparken til en realitet. Den sidste del med e-læringsmiljøet er et spændende og nyskabende tiltag, som jeg håber, at børnene vil få rigtig meget glæde af,” siger borgmester John Brædder.

  Guldborgsund Kommune har også tidligere i byggeprocessen støttet bevægelsesparken, og det er der en klar årsag til, forklarer John Brædder.

  ”Projekter som bevægelsesparken er med til at gøre en by som Nørre Alslev mere attraktiv at bosætte sig i. Området skaber lokalt fællesskab, samvær og sammenhold og lægger samtidig op til leg og bevægelse. Guldborgsund Kommune er bevægelseskommune med et mål om at få langt flere ud at røre sig, og det er bevægelsesparken i den grad med til. Jeg er så imponeret af det engagement, der er i Nørre Alslev.”

  E-læringsmiljøet, som var den sidste etape i selve bevægelsesparken, koster i alt 410.000 kroner at etablere. LUNA har selv rejst 185.000 kroner, og med de 225.000 kroner fra Guldborgsund Kommune kan e-læringsområdet altså nu realiseres.